yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daisy / 데이지 (2006)
Izledigim güzel Kore filmlerinden bir tanesiydi. Ama çok sessiz bir filmdi. Özellikle ikinci yarisi.SmileKiz da sesini kaybedince filmde sesini kaybetti. Papatya adamin kizla beraber olmasini çok istemistim. Nasip degilmis iste. Biggrin Daisy sarkisina da bayildim. Gerçekten insani büyüleyen bir sarki. "Papatyalarla beraber seninde bir gün gelecegini umuyordum..."
Hakkınızı helal edin. ~
Izledigim en güzel Kore filmlerinden biriydi. Kore dramalarina zaten bayiliyorum. Izlerken hissetigim o duygulari anlatamam. Biggrin
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Harika, mükemmel gibi kelimelerle anlatilamayacak kadar güzel bir film. Yalniz ben Director Cut's izledim fazladan 26 dakika yani. Sizin izlediginizden farkli bir sonu var sanirim.
Bu arada arkadaslar bir Torrent sitesinde uploadlarim. Gianna Jun'un 4 filmini ekledim. Diger filmlerini de en kisa zamanda yükleyecegim. Isteyen olursa davetiye verebilirim. Kore filmlerini sevenlere duyrulur. Smile
Evet güzel filmdi özellikle Sung-Jae Lee'ye bayildim gerçekten çok yakisikli ve basarili bir aktör.
Filmin çok degisik bir kurgusu var. Izleyen herkesin büyük bir zevk alacagindan eminim.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Paylasim için tesekkürler. Smile

Güzel bir filme benziyor, paylasim için çok tesekkür ederim. Smile
Farkli, güzel bir filmdi Daisy. Sessizlikten sikilmaniza bile müsade etmiyor bu film. O mükemmel dogal güzellikler ve resimler alip götürüyor zaten. Ji-Hyun Jun ve Sung-Jae Lee'nin oyunculuklari yine mükemmel.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Ben bilmiyordum, çok tesekkürler...
Çok duygusal bir film...Smile
Imdb notunun düsük olduguna bakmayin.

Içinde Gianna Jun ismi geçiyor. Smile
Soundtrack'ini 2 gün araliksiz dinledigimi animsiyorum.

Sarki sözlerini yazip sizlerle paylasayim. Smile Daisy, Papatya anlaminda Ingilizce'de Papatya'da gizli ask demek. Smile Filmin Flowers repliginide unutmuyorum. Smile

Hayal ettigim ask
Bana o kadar yakin ki
Ama tek yapabilecegim
Seni kelimeler olmaksizin izlemek
Bu yabani sehirde
Her gün aski çizerek yasadim
Gelmeni bekleyerek ve umarak
Papatyalari izledim
Sonunda seni fark ettim
Ama artik çok geç
Ama belki de birbirimiz için yaratilmadik
Bu askin ucup gitmesini hiç istemedim