Daewongam Park
![[Resim: 217722image211.jpg]](http://img594.imageshack.us/img594/6760/217722image211.jpg)
Adres
Ulsan-si Dong-gu Ilsan-dong San 907
İrtibat
Kore Seyahat Acentası +82-52-1330 (Korece,İngilizce, Japonca, Çince)
Daha fazla bilgi için +82-52-277-0101 (Korece,İngilizce, Japonca, Çince)
Tanıtım
Ulgi Park sahilin doğu kıyısında yer alan deniz parkıdır ve bir yürüyüş yeridir ve Daewongam’nın rahatlatıcı manzarasına sahiptir.
Ulgi Park'da bir çam ormanının güzergahında 1 km. Uzunluğunda sahilin sağından parka giden bir yol vardır. Bu orman büyük Haesong ormanlarının bir parçası olarak kabul edilir ve sizler yürüyüş boyunca ilkbaharda oldukça güzel olan bu yoldaki kiraz çiçeklerini,manolya, kamelya, kayısı ve forsythias'ı izleyebilirsiniz. Bir keresinde, siz sahil üzerindeyken deniz kayaçlarının bir çok ilginç şeklini izleyebilirsiniz. Onların bazı kayaçlarının şekilleri düşünmeden övgü çıkarılabilecek türden oldukça ilginçtir. Denizin kayaçlarının olduğu yere gittiğinizde, orada dikilmiş şekilde bulunan balina iskeletinin çene kemiği vardır ve siz balina avcılığı konusunda ün yapmış Wolsan ile konuşabilirsiniz.
*Kaynak*
Çeviri: ileri
English
Adress
Ulsan-si Dong-gu Ilsan-dong San 907
Inquiries
Korea Travel Phone +82-52-1330 (Korean, English, Japanese, Chinese)
For more info +82-52-277-0101 (Korean, English, Japanese, Chinese)
Introduction
Ulgi Park is a seaside park located on the east coast, and has a walk, and Daewongam’s refreshing scenery.
Ulgi Park has a pine forest trail path, about 1km long, going from the parking lot right up to the seashore. The forest is considered one of the great Haesong forests, and during the walk you can see cherry blossoms, magnolias, camellias, apricots, and forsythias, which make the road very beautiful in the spring. Once you are out on the beach, you can see many interesting shapes of the seaside rocks. So very interesting are some of their shapes that compliments get uttered without thought. When you go to the seaside rocks, there is whalebone’s jawbone standing up, and you can tell that Wolsan used to be famous for whale hunting.
*Source*