01-04-2011, Saat: 21:12
(Son Düzenleme: 03-08-2012, Saat: 18:29, Düzenleyen: madamagafya.)
CyberINje Yellow Pollocks
![[Resim: hangtae1.jpg]](http://img822.imageshack.us/img822/1676/hangtae1.jpg)
![[Resim: hangtae20.jpg]](http://img855.imageshack.us/img855/1176/hangtae20.jpg)
Sarı Kömürbalıkları her Aralık ayında Gangwon İli'nin Doğu Denizi'nden ayıklanır, Gangwon İli'nin omurgası olan Taebaek Sıra Dağları'nin Jinbu Parçası'sına taşınır, temiz tatlı suda yıkanır ve ikişerli şişlerde kurutulur. Gün boyunca erimenin ve geceleri donmanın tekrarıyla süregelen 4 ayda doğal olarak kurutulurlar. Sarı etli içiyle kırmızı ve yağlı bir görünüme sahiptirler. Et salamurasına yatırıldığı zaman, yumuşak ve rahatlatıcı tadı için et aracılığıyla aynı oranda emilir. Bol beslenme faktörleriyle Sarı Kömürbalıkları karaciğer, sersemlik, çevre kirliliği, atık malzemeler, zehirli yılan sokmaları, hedef gaz zehirlenmeleri ve diğer zehirlenme tipleri harikadır.
Çeviri: DoGa (
)
ENGLISH
KAYNAK/SOURCE
![[Resim: hangtae1.jpg]](http://img822.imageshack.us/img822/1676/hangtae1.jpg)
![[Resim: hangtae20.jpg]](http://img855.imageshack.us/img855/1176/hangtae20.jpg)
Sarı Kömürbalıkları her Aralık ayında Gangwon İli'nin Doğu Denizi'nden ayıklanır, Gangwon İli'nin omurgası olan Taebaek Sıra Dağları'nin Jinbu Parçası'sına taşınır, temiz tatlı suda yıkanır ve ikişerli şişlerde kurutulur. Gün boyunca erimenin ve geceleri donmanın tekrarıyla süregelen 4 ayda doğal olarak kurutulurlar. Sarı etli içiyle kırmızı ve yağlı bir görünüme sahiptirler. Et salamurasına yatırıldığı zaman, yumuşak ve rahatlatıcı tadı için et aracılığıyla aynı oranda emilir. Bol beslenme faktörleriyle Sarı Kömürbalıkları karaciğer, sersemlik, çevre kirliliği, atık malzemeler, zehirli yılan sokmaları, hedef gaz zehirlenmeleri ve diğer zehirlenme tipleri harikadır.
Çeviri: DoGa (

ENGLISH
KAYNAK/SOURCE