yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
City of Fathers (2009) - Türkçe Altyazi [TAMAMLANDI]

City of Fathers (Boo-san / 2009)

Film Hakkinda
Film Busan’da yasayan üç ana karakterin çevresinde gelisen olaylari anlatiyor. Kang-Soo ogluna örnek olamayacak serseri bir yasam sürdürmektedir. Jong-Cheol ise Kang-Soo’yu 18 yasina kadar gerçek babasi bilerek büyümüstür. Oysa ki Jong-Cheol’un gerçek babasi Tae-Seok’tur.

>>> Daha Fazla Bilgi Için Tiklayiniz...

City of Fathers (Babalarin Sehri / 2009) Türkçe Altyazisini Indirmek Için TIKLA!
Çeviri: PerSpEcTiF
.rar   City Of Fathers - Babaların Şehri.rar (Dosya Boyutu: 23.19 KB / İndirme Sayısı: 23)

TRAILER

http://www.youtube.com/watch?v=CYk3IcdvZmc
Yoo Seung-ho oynuyor filmde. Çok güzel bir seçim. Kolay gelsin canim. Iyi olacagina eminim. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Iyi bir çalisma olacak, kolay gelsin Merve...Smile
Kolay gelsin Merve ...OpucukOnay
Sonunda biri çeviriyor bu filmi Allahrazi Kolayliklar dilerim Smile
Film güzel bir konuya sahip ve güzel bir çalisma olacak.Kolay gelsin cnmSmile

A!Muhtesem Kralçe'deki Chun Chu oynuyor.Çok merak ettim simdi filmi. Hemen izlemek istiyorum.
Çevirenlere çok tesekkürler.Konu için de çok tesekkürler. Alkis

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
bende merak ediyodum bu filmi oppamda oynadigina göre kesin süper bi filmdirOnay konu için tesekkürlerBiggrin
BIGBANG Fan Club V.I.P
YOO SEUNG HO FC JANG GEUN SUK FC LEE DONG WOOK FC LEE MİN HO FC BOYS OVER FLOWERS FC MY GİRL FC GOD OF STUDY FC KİM BUM FC PERSONAL PREFERENCE FC KOREAN BABY FC GIRLS GENERATION FC PARTNER FC YOU ARE BEAUTIFUL FC Heartstrings Fan Club

City Hunter Fan Club º City Hunter Sevenler Kulübü
Harika bir film'e benziyor izlemek kismet olur umarim.
Eline saglik.
Kolay gelsin Alkis Bizim Chuncu da amma ünlendi muhtesem kraliçeden sonra Sarhos

let it be...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi