yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chwinamul / 취나물
#21
Aslında malzemede bir şey yok ama kokusundan süpheliyim.Biggrin Teşekkürler.Biggrin
#22
prens_yisan ve Yüsra JaeJoong'a teşekkür ederiz...Smile

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063

(24-04-2010, Saat: 20:29)prens_yisan yazdı: Chwinamul / 취나물

[Resim: 37786513.jpg]

Chwinamul (Chuinamul yada Chinamul diye de yazılır.) yapraklı bir sebzedir.
Yabani çiçekli bir bitki türünün çeşitli yapraklarından oluşmaktadır.

Yaprakların farklı bir kokusu vardır ve tüketiminin sağlıklı olduğuna inanılır.
Genellikle yapraklar solana kadar sote edilir ve bir banchan (garnitür) görevi görür yada Bibimbap gibi yemeklerde kullanılır.

English


Chwinamul (also spelled chuinamul or chinamul) is a Korean leaf vegetable. It consists of the leaves of various species of wild flowering plant, including Aster scaber.

The leaves have a distinctive scent and their consumption is believed to be healthful. They are often sauteed until they wilt and served as a banchan (side dish), or included in dishes such as bibimbap.

(wikipedia)
#23
Teşekkür ederiz, bibimbap sevenler için iyi bir seçenek olabilir. Onay
#24
teşekkürler Onay
P ♦ A ♦ R ♦ K J ♦ U ♦ N ♦ G M ♦ I ♦ N
[Resim: 7m7voP.gif]

www




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi