15-07-2010, Saat: 20:47
(Son Düzenleme: 10-08-2012, Saat: 13:51, Düzenleyen: 2DoNGHae94.)
Cheongwan Mountain’s Cherry Tomatoes ( Cheongwan Dağı'nın Çeri Domatesi )
![[Resim: cheongwanphoto09.jpg]](http://img411.imageshack.us/img411/1504/cheongwanphoto09.jpg)
Jangheung’un Çeri Domatesleri, saf sularda ve Cheongwan Dağları'nın verimli topraklarında, temiz denizlerden okyanusa ait rüzgarlarda üretilir, parlak kırmızı renkler, sıkı tazelik, zengin tat ve kokuyla çok yüksek kalitededir. Çevresindeki alanlardan yaklaşık 5~6°C daha yüksek sıcaklıkta, denizler ve dağlar ile ılık havzada ekilir. Yüksek tatlılık ve karoten, midenin hareketine yardım eden pektin, Rutin, A, B, ve C vitamin formlarıyla beta karoten içerir. 156 çiftlik evinde her yıl yaklaşık 3001 ton üretilir ve bir çoğu Japonya’ya ihraç edilir.
Cheongwan Dağı İçin Tıklayın...
Çeviri : underground.34
Kaynak
----------------------------
English
Cheongwan Mountain’s Cherry Tomatoes
Cherry Tomatoes of Jangheung produced in the pure waters and fertile soils of Cheongwan Mountains and the oceanic winds from the clean seas are premium quality with bright red colors, firm freshness and rich taste and scent.
Cultivated in the warm basin with mountains and seas and temperatures about 5~6°C higher than surrounding areas, they have high sweetness and contain carotene, pectin that helps the movement of the stomach, beta-carotene that forms Vitamin A, Vitamin B and C and Rutin. About 3001tons are produced in 156 farm households each year and many are exported to Japan.
Click For Cheongwan Mointain...
Source