yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers / 꽃보다 남자 (2009)
Bu dizi için buraya üye oldum. Smile
Çok Güzel bir dizi .Insanda bagimlilik yapiyor.Gjp Ile Jandi'nin askina bayildim resmen .Baslarina gelmeyen kalmasada sonunda mutlu sona ulastilar.
Bu dizede bir seye sinir oldum. Kizin ailesi yerine Woo bin'e daha çok yer verilmeliydi bence. Onun kadar sempatik birine bu yapilmamaliydi.
7.bölüme geldim ay heyecandan ölücem süper bir dizi Super
Jun pyo ya asik oldum yaa Biggrin
Bu dizi hakkinda fazla birsey okumak istemiyorum bitirene kadar spoiler okurum diye korkuyorum..

[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Bu arada mesajlari okurken dizi adina yeni bir bölüm yapildigini okuyup heyacanlanmistim, çünkü final çok yavan kalmisti. Ama hevesim de kursagimda kaldi.
F4 adina yapilan sey çok gereksizdi sanki. Sarkilarinda geçmisi hatirlamak yerine ,5 yil içerisinde neler yaptiklarini anlatsalardi keske. :/
gu jun pyo ve aysh deyisi kaldi aklimda. izledigim 2. kore dizisiydi biraz teenage dizisi olsa da ( benim yasima göre) yine de onlarla sevinmekten ve onlarla üzülmekten kendimi alamadim. gu jun pyomun o kivircik saçlarina vurulmustum ( lee min ho degil! Smile )valla bir 25 bölüm daha olsa izlerdim de keske finali biraz daha tatmin edici olsaydi. japon versiyonu hiç yoktan finali kurtarmis.
Jun pyooooooooo diyorum baska bisey demiyorum ben tamamen tatmin oldum finalden hosnut kaldim açikçasi ama jun pyo ya doyamadimmmmm Biggrin
Biraz önce japon versiyonunu açtim 5 dk bile dayanamadim desem çok mu ön yargi yapmis olurum acaba bilen biri söylesin? Biggrin
Japon animeleri gerçekten çok mükemmel oluyor ama dizide kore önde sanki..
Mesela You're Beautiful un oyuncu kadrosunu görmüstüm Japon versiyonunun bu ne yaa dedim kaldim izlemek gelmedi içimden..
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
bu da güzel bir dizidir.
güzel bir diziydi, lee min ho yeterdi zaten Smile
bu dizinin yeri o kadar ayri,o kadar önemli ki ben de.anlatamam Biggrin ilk izledigim dizi miydi degil miydi emin degilim ama bu diziyi izledikten sonra diger diziler daha tatsiz geliyor bana.hiçbiri boys over flowers olamiyor nedense
Harika bi diziydi.. Sonunu pek begenmedim yani daha degisik bitirebilirlerdi..Smile Dügünlerinide gösterseler ne iyi olurduBiggrin Izlenilesi bi dizi. Peki ikincisi var dediler arastirdim bulamadim:/ sadece japon versiyonu falan çikiyor bilgisi olan varmi. Birde f4 later diye serileri var youtube da çikiyor ama orda JanDi gösterilmiyor.neyse güzeldi..
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
Img-kiss 
(18-12-2011, Saat: 14:46)ki-shi-ku-rin yazdı: bu dizinin yeri o kadar ayri,o kadar önemli ki ben de.anlatamam Biggrin ilk izledigim dizi miydi degil miydi emin degilim ama bu diziyi izledikten sonra diger diziler daha tatsiz geliyor bana.hiçbiri boys over flowers olamiyor nedense

daha yeni izledim bu diziyi.ve o kadar pismanim ki bu zamana kadar izlemedigim için.bu diziden sonra baska birini izlemek istemiyorum..ayni tadi bulamicam gibi geliyor... kim bum'i da bu dizi sayesinde tanidim..artik favorim KIM BUM Biggrin
✿ Özlem ✿

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi