yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers / 꽃보다 남자 (2009)
Aday listesi çok iyi...Umarim gelecekte bu diziyi izleme firsatimiz olur...Gerçi Japon versiyonu da güzel diyorlar ama ben yinede tanidigimiz oyuncularla izlemeyi daha çok istiyorum...Paylasim için çok tesekkürler...Smile
Diziden birkaç fotograf buldum ve bu dizinin diger bir ismi de Boys Over Flowers (Hana Yori Dango)....

[Resim: n9342863334719842927063.jpg]

[Resim: n9342863334719843646048.jpg]
KBS ekranlarinda Aralik ayinda Pazartesi ve Sali günleri izleyicilerle birlikte olacakmis.

Director : Jeon Ki Sang 전기상
Scriptwriter : Yoon Ji Ryun 윤지련
Produced by : Group Eight Inc

Oyuncular:
Jeon In Hwas as Goo Joon Pyo's mother / Kang Hee Sook 강희숙
Kim Hyun Joong (SS501) as Hanazawa Rui / Yoon Ji Hoo 윤지후
Lee Min Ho as Domyouji Tsukasa / Goo Joon Pyo 구준표
Kim Bum as Sojiroh Nishikado / So Yi Jung 소이정
Kim Joon (T-Max) as Akira Mimasaka / Song Woo Bin 송우빈
Goo Hye Sun as Makino Tsukushi / Yeon Woo 연우
Han Chae Young as Yoon Ji Hoo's first love
Kim Hyun Joo as Goo Joon Pyo's sister / Goo Joon Hee 구준희
alkim yazdı:KBS sitesine girdim ama yayin aksini nasil bulabirim? Ayrica bu kraldizide de var ama sanirim bende açilmiyor. Neyse paylasimin için tesekkürler.

Dizi henüz baslamadi Aralik ayinda baslayacak. Sadece Pazartesi ve Sali ekranlarinda yayinlayacagini biliyorum.
Ben Japon versiyonunu izledim fena degildi ama basroldeki çocugu hiç begenmedim. Kiz da çok hos degildi ama Rui'ye diyecek yok. Ben Kore versiyonunun daha iyi olacagini düsünüyorum.
baharcan yazdı:Ben Japon versiyonunu izledim fena degildi ama basroldeki çocugu hiç begenmedim. Kiz da çok hos degildi ama Rui'ye diyecek yok. Ben Kore versiyonunun daha iyi olacagini düsünüyorum.

Ben de Domyoji'yi hiç begenmedim ama kiza ve Rui'ye gerçekten diyecek yok. Bence Japon yapimi iyi fakat Kore'yi de görüp görüslerimizin degisegine eminim çünkü Koreli yönetmenler de muhtesem diziler yapiyorlar. Smile Smile Smile
Adımın geçtiği bütün fanlar^^
Japonlarin çektigi güzeldi ama Tayvan yapiminda oyunculari begenmemestim. Kore versiyonu güzel olacak eminim.Yalniz Goo Hye Sun'in Makino Tsukushi rolünü nasil oynayacagini merak ediyorum çünkü Makino Tsukushi asi bir kiz ve o rolü daha yüz hatlari bana uygun olan Yoon Eun Hye, Moon Geun Young, Sung Yuri veya Go Ah Ra asi kiz canlandirmada iyi rol yapabilirlerdi. Erkek oyuncular iyi olmus.Tam uydurmuslar.Insaallah güzel bir dizi olur..

Tanitim ve kamera arkasi görüntüleri için;

BOYS OVER FLOWERS - Casts + PV [Fanmade] (Part 1)
http://www.youtube.com/watch?v=jjfM4_TD4sA

Korean cast " Hana Yori Dango "
http://www.youtube.com/watch?v=CLQbARsCgOY

Hana Yori Dango (Korean Version)
http://www.youtube.com/watch?v=vOqBifEGjS4
Süper bir dizi!!! Harikaydi hem de kisaydi sadece 9 bölümdü. Bence basrol erkegi Ji Joo Hoon oynamali tam onluk bir rol. Sevdigini söyleyememe durumlarini çok iyi beceriyor.Smile

Yalniz duyduguma göre Japonlar bunun devami niteliginde baska bir dizi yapmislar ayni oyuncularla. Aradan zaman geçirerek ki bence iyi olur çünkü çok yarida kalmislti ve zaten kadin diyordu yakinda görüsecegiz diye..
Umarim olur.. Siddetle tavsiye ederim.
Çok güzele benziyor bir de Manhwa'li izleyebilirsek izleriz netten. Biggrin Tesekkürler.
K-Drama bölümünde bir k-drama sayfasinda japon dramasi ile ilgili 20 de fazla mesaj atildigi için ilgisiz mesajlar silinmistir !

[Resim: 200809121640101020_1.jpg]

Boys Before Flowers

* Isim:Kgotboda Namja / Boys Before Flowers
* Ayrica diger benzer yapimlar: Meteor Garden / Hana Yori Dango / Boys Over Flowers
* Tür: Romance, comedy
* Bölüm: 24
* Kanal: KBS2
* Yayinlanacagi dönem: 2008-Dec-?? to 2009-Mar-??
* Yayin saati: Monday & Tuesday 21:55
* Baglantili Diziler : Hana Yori Dango, Meteor Garden

Cast

* Koo Hye Sun as Keum Jandi
* Lee Min Ho as Goo Joon Pyo
* Kim Hyun Joong as Yoon Ji Hoo
* Kim Bum as So Yi Jung
* Kim Joon as Song Woo Bin

Extended Cast

* Kim Hyun Joo as Goo Joon Hee
* Ahn Suk Hwan as Keum Il Bong
* Im Ye Jin as Noh Gong Joo
* Park Ji Bin as Keum Kang San
* Kim So Eun as Chu Ka Eul
* Lee Si Young as Oh Min Ji
* Gook Ji Yeon as Jin Hee
* Jang Ja Yeon as Sun Ja
* Min Young Won as Mi Seuk
* Han Chae Young as Min Seo Hyun
* Jun In Hwa as Kang Hee Sook
* ?? as Ji Hoo's grandfather

Production Credits

* Orjinal eser: Comic by Kamio Yoko
* Yapim Sirketi: Group Eight
* Yönetmen: Jun Ki Sang (my girl)
* Yazar: Yoon Ji Ryun

Konu:

Jandi konforlu ve iyi taninmis Shin Hwa Kolejinin yakinlarinda bir kuru temizleme dükkanina sahip olan ortalma düzeyde bir ailenin kizidir.Jandi bir gün okula çamasirlari teslim etmek için gittiginde okulun en zengin ve simarik 4 erkegiyle karsilasir.(burasi biraz karisik kiz ayni zamanda birde ögrenci yani Smile )erkekler F4 olarak bilinirler ve Onlara karsi açik konusanlardan rahatsiz olurlar.Yani bir çesit kabadayi grubu Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi