yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beethoven Virus / 베토벤 바이러스 (2008)
(17-05-2011, Saat: 14:24)leepyo yazdı: Çok merak ediyorum nasil bir dizi.

Bence harika bir dizi. Onay
Jang Geun Suk'un en yakisikli oldugu dizi. Biggrin
Lee Ji Ah unnim de çok tatli. Tavsiye ederim. ^^
Evet izlemeliyim ama bulamiyorum nereden izleyecegimi. Sagol. Smile
bu gidişle,utanmaktan utanan bir nesil gelecek..N.F.K
(17-05-2011, Saat: 14:33)leepyo yazdı: Evet izlemeliyim ama bulamiyorum nereden izleyecegimi. Sagol. Smile

Güzel bir soru ben de emin degilim. Google'dan bakarsan indirebilecegin ya da online izleyebilecegin bir yerler bulursun mutlaka. Onay
Nasil bir dizidir bu ya!! Kendimi kiniyorum. Bir senedir harddiskimde duruyor ama ben izlemeye yeni basladim Pisman Gerçekten çok güzel. Klasik müzigi sevdirdi bana Kalp (biraz geç oldu ama. bu yasta enstrüman çalmaya baslayamam herhalde Biggrin)
Izlemeyenlere siddetle tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel Onay
(12-08-2010, Saat: 20:04)kermit yazdı: Dizi size de hiç sikici geldi mi? 10. bölüme geçtim ama hala heycanlanamadim hep orkestra var hiç JGS aski ön planda degil ilk defa bir Kore dizisinde böle sikildim.

Ben diziyi dün bitirdim.Pek sikilmadim dizinin öyle muhtesem bir konusu da yoktu ama sonunda bir muhtesemlik olur umuduyla izlemeye devam ettim.Normalde bir Kore dizisini (vaktim oldugunda) bir solukta bitiririm,ama bu diziyi baya yavas bitirdim.Izlerken diziyi ilerlete ilerlete izledim.Güzel ama iz birakan bir dizi olmadigini düsünüyorum.Fazla bos vakti olmayanlar bu diziyle vakit geçirmesin,daha güzel bir yapim izlesin derim Vakti bol olanlara degisiklik olur diye tavsiye edebilirim.

Bununla beraber dizide pek bir romantizm göremedim.Romantizm vardi ama ön planda ve etkileyici degildi.Bence sef ögrencisini (jgs) ona asik olan kizdan daha çok seviyordu.Kizin ona duydugu askla çok ilgilenmedi sanki.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Güzel ve ögretici bir dizi. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi