Banggok Village's Salted Nappa Cabbage / Banggok Köyü Tuzlu Nappa Lahanası
![[Resim: sigol12008110134819685.jpg]](http://img194.imageshack.us/img194/3898/sigol12008110134819685.jpg)
Tuzlu Nappa Lahanası
Goisan'ın tuzlu Nappa lahanası Goisan'in temiz yeraltı suyu ile temizlenir ve üretilir. Mükemmel tuzlu olduğu için tüketiciler ona sadece sezonunda ihtiyaç duymaktadırlar. Nappa lahanasının bazı bölgeleri Kimchi yapılmadan önce atıldığından kentsel alanlarda atık sorunlarına neden olmaktadır. Bu nedenle hazır tuzlu Goisan Nappa lahanasının kullanımının azaltılması atık sorunlarına olumlu katkıda bulunabilir. Goisan'ın yerel ekim ekibi taze ve temiz Nappa lahanası üretir.
Tuzlu Nappa Lahanası Hazırlanışı
Lahana temizlenir → Temiz yeraltı suyuyla yıkanır → Tuzlanır ve paketlenir (20kg: 8-10 bölüm halinde) → Dağıtılır (Tazelik ve temizlik için dağıtım gününde tuzlanır)
Banggok Köyü İçin Tıklayın!
Çeviri / Translation: NaMGiL_lover
~~~~~~~~
English
Salted Nappa Cabbage
Goisan’s salted Nappa cabbage is Nappa cabbage produced in Goisan and cleaned with Goisan’s pure groundwater. As it is salted to perfection, consumers only need to season it as they like. Some parts of Nappa cabbage is taken off before making Kimchi, which causes waste problems in urban areas. For this reason, the use of ready-salted Nappa cabbage from Goisan can contribute to waste reduction. Goisan’s local cultivation team produces fresh and clean salted Nappa cabbage.
Making Salted Nappa Cabbage
Pollution-free Nappa cabbage produced → Cleaned in clear groundwater → Salted and packed (20kg: 8-10 quarters) → Distributed (Salted on the day of distribution for freshness and cleanness)
Click Here for Banggok Village
Kaynak / Source
![[Resim: sigol2008110134819763.jpg]](http://img694.imageshack.us/img694/9531/sigol2008110134819763.jpg)
![[Resim: sigol12008110134819685.jpg]](http://img194.imageshack.us/img194/3898/sigol12008110134819685.jpg)
Tuzlu Nappa Lahanası
Goisan'ın tuzlu Nappa lahanası Goisan'in temiz yeraltı suyu ile temizlenir ve üretilir. Mükemmel tuzlu olduğu için tüketiciler ona sadece sezonunda ihtiyaç duymaktadırlar. Nappa lahanasının bazı bölgeleri Kimchi yapılmadan önce atıldığından kentsel alanlarda atık sorunlarına neden olmaktadır. Bu nedenle hazır tuzlu Goisan Nappa lahanasının kullanımının azaltılması atık sorunlarına olumlu katkıda bulunabilir. Goisan'ın yerel ekim ekibi taze ve temiz Nappa lahanası üretir.
Tuzlu Nappa Lahanası Hazırlanışı
Lahana temizlenir → Temiz yeraltı suyuyla yıkanır → Tuzlanır ve paketlenir (20kg: 8-10 bölüm halinde) → Dağıtılır (Tazelik ve temizlik için dağıtım gününde tuzlanır)
Banggok Köyü İçin Tıklayın!
Çeviri / Translation: NaMGiL_lover
~~~~~~~~
English
Salted Nappa Cabbage
Goisan’s salted Nappa cabbage is Nappa cabbage produced in Goisan and cleaned with Goisan’s pure groundwater. As it is salted to perfection, consumers only need to season it as they like. Some parts of Nappa cabbage is taken off before making Kimchi, which causes waste problems in urban areas. For this reason, the use of ready-salted Nappa cabbage from Goisan can contribute to waste reduction. Goisan’s local cultivation team produces fresh and clean salted Nappa cabbage.
Making Salted Nappa Cabbage
Pollution-free Nappa cabbage produced → Cleaned in clear groundwater → Salted and packed (20kg: 8-10 quarters) → Distributed (Salted on the day of distribution for freshness and cleanness)
Click Here for Banggok Village
Kaynak / Source