Tesekkürler yine bu dizide bir tanidik var Yi San'daki Yi San'in halasini hatirlarsaniz.

Bad Woman ,Good Woman / 나쁜 여자 착한 여자 (2007)
|
Tesekkürler yine bu dizide bir tanidik var Yi San'daki Yi San'in halasini hatirlarsaniz.
![]()
09-06-2009, Saat: 13:31
![]() ![]() ![]()
Arkadaslar bu dizinin final bölümünde ne oldugunu bilen var mi? Bir de izlemek isteyenlere Hazar Tv'de aksam saat 17:50 ye dogru basliyor yarim saat sürüyor. Iyi seyirler.
Paylasim için tesekkür ederim.
![]()
Azerbaycan kanali olan Hazar Tv''de bu dizi her aksam yayinlaniyor saat 17.50'de. Izlemek isteyenler bakabilir ben de arada bakiyorum ama pek birsey anlayamiyorum diziyi basindan izlemeyince.
![]()
Evet ben Azerbaycanliyim. Her gün bu diziyi izliyorum. Çok süper...Diziyi artik 2 defa veriyorlar.
![]()
KARA
Hazar Tv veriyor degil mi? Off Hazar Tv uydu kanallarinda vardi, bizde uyduyu yazliga götürdük D Smart veya digiturk var miydi? Hazar Tv merak ettim ya da netten izleyebilecegimiz bir yer var mi?
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Dizide final oldu çok güzeldi.
![]()
17-11-2011, Saat: 19:41
(17-01-2009, Saat: 17:45)Yi San yazdı: Tesekkürler ama kaç bölüm bu dizi? 140 bölümdü yanilmiyorsam ama hiç sikici bir dizi degil.zaten her bölüm de yarim saat yani hiç yorulmazsiniz ![]() (09-06-2009, Saat: 12:43)yak-soon yazdı: Tesekkürler yine bu dizide bir tanidik var Yi San'daki Yi San'in halasini hatirlarsaniz.Ve Muhtesem kraliçeden Mishilin esi(yada eslerinden biri ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|