yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bad Love / 못된 사랑 ( 2007)
Bad love gerçekten çok güzel bir diziydi.Tam bir dram dizisiydi .Ufak tefek senaryo sorunlari hariç güzel bir dizi. Izlerken aglamamak elde degil..OST'si zaten tüm duyguyu yansitiyordu.Tabi bir de Kwon Sang Woo'nun oyunculugu Onay.Ama dizide Bi rain oynamiyordu.(Oynasaydi fark ederdim heralde . Biggrin )
I Hear Your Voice

-^_^-
Izlemek isterdim.Güzel bir diziye benziyor.
Tanitim için tesekkürler.Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
(11-05-2009, Saat: 9:08)brc.kelebek yazdı: Çok tesekkürler bilgi için burda görüp izlemeye basladim diziyi.. Ilk bölümde hizina ikinci bölümde siddetine inanamadim ama dizi zaten üçüncü bölümde basliyor ,hatta dörtte.. Ama asla sikilmiyorsunuz hiç bir sey uzatilmamis konu da çok zekice..Süper . Biggrin

Bana konudan biraz bahseder misin? Yeni bir diziye baslicam ama hala karar veremedim.. Simdiden tesekkür ederim. Smile
[Resim: SS501.gif]
Ben begenmedim basrol oyuncusu kiz 20 bölüm boyunca odun gibiydi... En son bölümde bile kavusma sahnesi var Yon Gi sariliyor bizim kiz kapiduvardi... Pek begenmedim açikçasi... Yon Gi parçaladi kendini esas kiz bir karis surat gezdi...

En sevdigim diziler arasinda basroldeki kizi çok seviyorum. 49 days dizisinde de rol aldi.Basroldeki oglanda çok iyi..Dizi tam bir melodram,o yüzden melodram sevmeyenleri sikacaktir.Insanin ruhunu sikiyor zincirleme dramlar ama diziyi güzel yapanda bu.Müziklerinide çok sevmistim.
[Resim: koreafans1.png]
Film izlenmiyor mu?
Dizinin kendisi kadar , müzikleri de bir harika.
Konusu hosuma gitti.
Paylasim için sagol Biggrin
Güzel diziye benziyor. Smile
Bu diziyi izleyeli çok oldu.Basroldeki kizin odun tavirlarina dayanamadigim için, bazi bölümleri geçerek izlemistim.
Kwon için, dizinin OST leri için izledim.Zaten onlar da olmasa. Abaza

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi