Tesekkürler tanitim için. 
Umarim Hilal söyledigin gibi bu diziyle umarim daha da çok popularitesi katlanir Kim Nam Gil'imizin.

Umarim Hilal söyledigin gibi bu diziyle umarim daha da çok popularitesi katlanir Kim Nam Gil'imizin.

Bad Guy/ 나쁜남자 (2010)
|
Tesekkürler tanitim için.
![]() Umarim Hilal söyledigin gibi bu diziyle umarim daha da çok popularitesi katlanir Kim Nam Gil'imizin. ![]()
14-03-2010, Saat: 21:54
(14-03-2010, Saat: 21:49)Ho Min yazdı: Muhtesem kraliçe dizisi 25 Mayis'da(benim dogumgünüm) baslamisti. Bu da 26 Mayis. Insallah muhtesem Kralieç dizisi gibi ugurlu gelir de popularitesi katlanir. Yaza dogru da Hilal. ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
(14-03-2010, Saat: 21:54)sunshine yazdı:(14-03-2010, Saat: 21:49)Ho Min yazdı: Muhtesem kraliçe dizisi 25 Mayis'da(benim dogumgünüm) baslamisti. Bu da 26 Mayis. Insallah muhtesem Kralieç dizisi gibi ugurlu gelir de popularitesi katlanir. Duyurusunu yapalim mi ne dersin? ![]()
Bence bundan sonra onun popularitesi katlanarak devam edecek..Onda bu sempatiklik ve sicakkanlilik varken aksi düsünülemez.
![]() ![]()
SO Jİ SUB <3
14-03-2010, Saat: 22:00
Daha çok var kiz.
![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
14-03-2010, Saat: 22:01
Bekliyorum !
Bir Nam Gil firtinasidir esiyor, dinecegi de yok. :abazA:
Tesekkürler. :d
Kim Nam Gil'i Bidam olarak hatirlamak istiyorum ama yeni bir dizisinin olmasi güzel...
Ayrica fragmani izledim dizi dehset birsey olmus bence ama neden hep agliyor... Tabii bir de dizideki diger aktör var ki kendisini çok begenirim ben ve bu dizide daha bir hos olmus bence. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|