yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autumn Tale / Autumn in My Heart (2000)
Ya tüm Kore dizileri neden kötü bitiyor!! Az önce Devil'in sonunu izledim zavalli Ji joo Hoon agla agla kahroldum ya.
Ilk defa Kore'nin böyle acili bir dizisini izledim. Harika bir dizi gerçekten çok güzel. Paylasim için sag ol.

Just Feel Better
Süper bir dizi ya... Öldürdü beni resmen resimlerine bakarken bile kötü oluyorum bu kadar mi olur ya? Henüz 11. bölümdeyin ne olacak diye çok merak ediyorum. Hadi hayrlisi... Sayfayi açan arkadasim süpersin emegine saglik.
Acayip aglama moduna girdim bu dizi yüzünden. Artik sadece gözyasi dökmüyorum kalbimde sikisiyor.Çok ciddiyim nefesim filan kesiliyor çok hassas bir insanim.Bu dizi Misa dan sonra en çok agladigim dizi olacak galiba...
Acaba nerden izliyorsunuz bende çok izlemek isterim. Yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler.
Ben ezgi dizi den izliyorum. Çok güzel bi yer bir sürü Kore dizisi var tavsiye ederim Firdews. Onay
[Resim: attachment.php?aid=2217]
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

(03-12-2008, Saat: 23:25)özledim yazdı: Ben ezgi dizi den izliyorum. Çok güzel bi yer bir sürü Kore dizisi var tavsiye ederim Firdews. Onay

Yardimin için tesekkürler izlicem. Onay
Izleyeceklerim arasinda sira gelmiyor iki dizi birden izliyorum bazen.

Ay aglamaktan gözyasi kalmadi bir dizi bu kadarmi güzel olur bir ask bu kadarmi aci verir? Sad
Song Seung Hun'u Kim Bum Soo'nun bi video klibinde görmüstüm çok dikkatimi çekmisti.Autumn Tale de oynadigini görünce hemen izlemeye basladim diziyi.
Bugün bitirebildim. Niyeyse Kore dizilerinde herkes ölüyor.Reenkarnasyon olayina inandiklari için bu onlara göre mutlu son oluyor sanirim. Aslinda su bizim Leyla'yla Mecnun'u çekseler iyi olurdu tam onlara göre bir senaryo.Gerçi orada durum farkli ama ilginç olurdu.
gönlümde öyle bir aşk varki ben uyurken bile uyanık...ben gerçi mest olmuşum amma gönlümdeki her an ayık...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi