yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auraji Lake (호 / Auraji-ho)

Auraji Lake (호 / Auraji-ho)

Tanitim

Auraji Buk-myeon Jeongseon-gun içinde yer alan bir göl adidir. Auraji, 1 numarali soyut kültürel varlik olarak Gangwon-do’da ortaya çikmistir. Alan uzun süredir temiz daglari ve nehirleriyle ünlüdür. Adi Korece sözcük olarak 'eoureojida,' ve anlami ‘’tanismak’’tir, sulari Pyeongchang ve Samcheok alanlarinda birlestigi için bu anlama türemistir.

Adres

Gangwo-do,Jeongseon-gunBuk-myeon Yeoryang5-ri

Telefon

+82-33-560-2661

Websitesi

http://eng.jeongseon.go.kr

Çeviri :"vahide''

English

Introduction

Auraji Lake / 호

Auraji is the name of a lake located in Buk-myeon in Jeongseon-gun. It is here that Jeongseon Arirang, the No. 1 Intangible Cultural Asset of Gangwon-do Province, originated. The area has long been famous for its beautiful, clean mountains and rivers. Its name is derived from the Korean word ‘eoureojida,’ meaning ‘to meet’ as the waters of Pyeongchang and Samcheok unite in this area.

Address

Gangwo-do,Jeongseon-gunBuk-myeon Yeoryang5-ri

Phone

+82-33-560-2661

Homepage

http://eng.jeongseon.go.kr

Kaynak / Source

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Çok güzel ya bu fotograflar... Bayildim... Sadece fotograftan görüyorum. Keske hayallerim gerçek olsa da gidebilsem. Onay

~~ LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~
Ne kadar dinlendirici bir atmosfer. Smile Kesinlikle böyle bir yere ihtiyacim var.
Çeviri ve paylasim için tesekkürler pitirim. Opucuk
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

(02-01-2011, Saat: 2:32)@mine yazdı: Çok güzel ya bu fotograflar... Bayildim... Sadece fotograftan görüyorum. Keske hayallerim gerçek olsa da gidebilsem. Onay

Insallah hayallerin gerçek olur da gidersin, tabii öyle yalniz olmaz. Biggrin Ben de geleyim. Biggrin

Konu için tesekkürler. Smile Gerçekten çok dinlendirici bir yere benziyor... Smile
Elbette yıldızlar bir gün parlar~!
Konu için tesekkürler. Smile Çok güzel bir yer. Onay Emeginize saglik. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi