yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Attack On The Pin Up Boys / 꽃미남 연쇄 테러사건 (2007)
Attack On The Pin Ups Boys (2007)

[Resim: photo37060.jpg]

Yönetmen: Gwon Lee
Yazar: Yeon-sun Park
Yapımcı: Se-min Han, Yong-min Kim
Görüntü Yönetmeni: Young-hoon Lee (Görüntü Yönetmeni)
Yapım Yılı: 2007
Dil: Korece
Tür: Komedi

Oyuncular:

Kim Ki-Beom
Choi Si-Won
Kim Hee-Cheol
Kang-in
Lee Donghae
Lee Hyukjae
Shin Donghee
Kim Ryeowook
Lee Sungmin
Han Geng
Kim Jongwoon
Park Jungsu
Jeong In-Gi
Kwon Yuri

Konu:
Çevredeki liselerde okulun popüler çocukları saldırıya uğrar. Hem de
Ancak yakışıklı çocukların düşmanının aklına gelebilecek bir
Yöntemle. Saldırgan yalnız yakaladığı kurbanlarının yüzüne insan pisliği
Atmaktadır. Ama bu saldırı çocukların popülaritesini daha da artırmıştır. Okul
Birliği başkanlığından yeni ayrılan kahramanımız saldırganı ve amacını
Araştırmaya başlar.

English

Director: Gwon Lee
Writer: Yeon-sun Park
Executive Producer: Se-min Han, Yong-min Kim
Cinematography: Young-hoon Lee (Cinematographer)
Construction: 2007
Language: Korean
Type: Comedy

Cast:

Kim Ki-Beom
Choi Si-Won
Kim Hee-Cheol
Kang-in
Lee Donghae
Lee Hyukjae
Shin Donghee
Kim Ryeowook
Lee Sungmin
Han Geng
Kim Jongwoon
Park Jungsu
Jeong In-Gi
Kwon Yuri

Synopsis:
There have been mysterious instances in which male students from different high schools are getting ambushed and covered in foul-smelling dung. All victims have large egos and believe they are handsome! High school students from all around the nation are interested in who is going to be the next victim. All the boys who were targets these of terror attacks become national stars. They were at first annoyed by these attacks but, on the other hand they think that getting attacked can prove that they are the best looking guy, so they end up trying hard to get attacked and happily covered with foul-smelling dung. When one boy from the list gets attacked, it later comes out that there was no ambush. It was a big fat lie. So who is going to be the next victim?

Kaynak / Source

http://www.youtube.com/watch?v=WcXzNreEaLI
Bunu da izlenecekler listesine ekliyorum. Smile Tanitim için tesekkür ederim.
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

(21-12-2008, Saat: 20:53)LostinTV yazdı: Bunu da izlenecekler listesine ekliyorum Smile Tanitim için tesekkür ederim.
Ben çok eglendim izlerken.Umarim sen de eglenirsin..Smile
Tesekkürler konu için.Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Ben bayildim filme Super Junior'un müzikleri nasil bilmiyorum. Hiç dinlemedim. Ama oyunculuklari süper.Çok eglenceliydi tavsiye ederim.
Ben pek fazla keyif alamamisdim yined e izleyecek arkadaslara keyifli seyirler...
Ben izlerken çok güldüm ama hayatimda bukadar tuhaf bir film izlememistim.Insanlari saçmaliklar ile güldürmeyi planlamislar basarili da olmuslar bence Smile Gerçi su kelime çok geçmeseydi iyi olur du o açidan biraz +16 olmus Biggrin
Repliklerinide yazamiyoruz buraya Biggrin
Ayrica son sahnede SNSD yuri ve kendini begenmis oglanin dans sahnesi süperdi.Oglanin sok olmus surat ifadesi ve kizin dansi en sevdigim sahne oldu Smile
Ben izleyemedim daha ama komedi oldugunu biliyorum paylasim için tesekkürlerSmile
Hmm eglenceli bir filme benziyor....Tesekkürler Smile
Allahim süper bir film ya ... Ahahah izlerken koptum gülmekten... eheh .... Heechulumun oyunculugu çok hosuma gidiyor... Kendini begenmis askim benim Opucuk neyse... Dong'un siniftan Michael Jackson gibi yaparak çikisina bayiliyorum...Kangin'in rolü de hosuma gidiyor...Kangin ile Heechul zaten bir araya gelirse eheh ... Eunhyuk'a aciyorum bazen izlerken..Kangin vurup vurup duruyor Eun yere düsüyor ama geri kalkiyor bikmiyor ya ... ahaha... bir bölüm vardi Heechul ile Dong ; Shindong'a biraz zayifla diyorlardi ahaha ... Kopmustum orda... Ve bir bölümde de Yuri'nin Heechul'umun yüzünü düsürüsü beni güldürmüstü.... Güzel bir film....Gülmek isteyenler için ideal...ve ve ve söylemeden edemeyecegim... Sungmin filmde gerçekten sinir bozucu ... Ofkeli Leeteuk'un rolü ayri birsey zaten ... eheh kaç defa izledim bilmiyorum nerdeyse her sahnesini ezberledim... Neyse izleyin ve görün xD

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi