yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Art of Revenge / Soo / 수 (2007)
Art of Revenge / Soo / 수 (2007)

[Resim: soooo.jpg]

WEB SITE : http://www.cinemaservice.com/soo
Drama , Action , | Release date in South Korea: Mar 22, 2007
South Korea Box Office : 193,810 admissions ( Apr 01, 2007 )
Süre:2 saat 2 dakika

Hakkinda

Tae-soo bir gangsteri yakalamaya çalisir; fakat gangster kaçar.Onun yerine kendi kardesi olan Tae-jin yakalanir. Bu olay iki kardesin yollarinin ayrilmasina neden olur. Bunun üzerine Tae-jin bir gangster çetesinin aracisi ve kiralik katili olur. Tae-soo ise bir polis dedektifi olur. Bir telefon iki kardesi bir araya getirdigi zaman, ikisi de yarim kalan kardeslik baglarini yenilemeye hazirdir; fakat Tae-jin öldürülür. Tae-soo kardesinin katilinden intikamini almaya karar verir…

Oyuncular

Ji Jin-hee
>>Kang Seong-yeon
Moon Seong-geun
Lee Ki-young
Oh Man-seok
Jo Kyeong-hwan
Choi Deok-moon
>>Yang Yeong-jo
>>Kim Joon-bae
Lee Jae-goo

Yönetmen: Choi Yang-il
Senaristler: >>Lee Seung-hwa, >>Lee Joon-il, Choi Yang-il
Yapimci: >>Shin Beum-su, >>Hwang In-tae

English

Release Date: 2007
Genre: Action

Tae-soo tries to steal from a gang. The gang catches, Tae-Soo's brother, Tae-Jin instead. The incident causes the brothers to separate. Tae-Jin becomes a mob fixer and an assassin. Tae-Soo becomes a police detective. When a call brings the brothers together, they get ready for brotherly bonding, but Tae-Jin gets killed. Tae-Soo decides to get revenge on his brother's killer.

Cast

Ji Jin-hee
>>Kang Seong-yeon
Moon Seong-geun
Lee Ki-young
Oh Man-seok
Jo Kyeong-hwan
Choi Deok-moon
>>Yang Yeong-jo
>>Kim Joon-bae
Lee Jae-goo

Direction: Choi Yang-il
Writers: >>Lee Seung-hwa, >>Lee Joon-il, Choi Yang-il
Production: >>Shin Beum-su, >>Hwang In-tae

Çeviri:sark_gunesi
Simdi dikkat ettim de bizim yüzbasiyi ben daha önceleri sanki görmüstüm. Hatta Jackie Chan ile filmi bile vardi sanirsam. Bu yeni halini görünce animsayamadim ama süper olmus arastiracagim bu filmi izlemek nasip olur insaallah..
Izlemek isteyip te izleyemedigim filmlerden biri.
Tanitim için tesekkürler.Smile

Melike emegine saglik bayiliyorum bu adama yüzbasi karakteriyle tanidim onu. Buradaki karakteriyle de yine çok çekici. Biggrin
Güzel bir tanitim emeginize saglik keske izleyebilsem çok merak ettim filmi.
Fotograflara bakilirsa çok heyecanli ve kanli bir filme benziyor. Biggrin Tabi Ji Jin Hee'nin oynadigini da düsünürsek süper bir film oldugu kesin. Tesekkürler Melike ellerine saglik.Happy0064
Vay be bizim yüzbasiya bakin filmde psikopata baglamis. Biggrin Güzel bir filme benziyor mutlaka izlemek isterim. Biggrin Bu iki fotografa bayildim.
Tesekkürler Melike.
Ji Jin Hee oynuyorsa zaten ayri güzeldir.Biggrin
Allahim çok güzel birsey zaten isin içinde Jin olunca tabi güzel olur
ama niye izleyemiyoruz ki keske izleyebilsek ayrica çok çekici olmus burda Jin. =)
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Tesekkürler canim Smile Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi