Iki kere izledim ikisinde de güldüm gay bölümleri biraz midemi kaldirdi ama genel olarak komediydi.

Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!
Antique Bakery / 서양골동양과자점 앤티크 (2008)
|
Iki kere izledim ikisinde de güldüm gay bölümleri biraz midemi kaldirdi ama genel olarak komediydi.
![]() ![]()
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!
24-01-2010, Saat: 21:00
Ortalama derecede bir film. Nedeni de komedi mi drama mi olacagina bir türlü karar verememesi. Geçmislerinden gelen günümüze tasinan dramalari komedinin kazanmasina izin vermezken komedi de sirf bu sorunlar yüzünden filme hakim olamiyor. Halbüki komedi türüne ne kadar yatkin güzel bir konusu var. Ama olmuyor iste.
Sun rolündeki Kim Jae-Wook Coffee Prince dizisinden tanidik gelmis olmali. Kendisi gerçek hayatta da gay oldugu için rolünün altindan gayet güzel bir sekilde kalkmayi basarmis. Tam bir erkek güzelidir. Bas roldeki Ji-hun Ju ile de güzel bir kimya yakalamis olmasina ragmen maalesef yeterince üzerine gidilmemis. Hatta harcanmis diyebilirim. 10/6 alabilir benden. Neden? Kararsiz bir film oldugu için.
Dram türüne pek uyduramadim bu filmi açikcasi. Birde kisisel kanaatim dram türü filmlerde bazi görüntü efektleri çok siritiyor. Amaç eglenmek ve farklilik katmak olsa dahi konuyla çelisen replikler ve sahneler vardi. Konu içinde gay lik unsurunun olmasi bu ve buna benzer filmlerde bende hep bir önyargi olusturur. Çünkü bizler millet olarak homofobigiz. Inanis ve geleneklerimizle çok çeliskili.
Sun rolünü çok gerçekçi bulmustum ki roldeki oyuncunun gerçek bir gay olmasi herseyi açiklamis oldu. Standartlarin altinda bir filmdi. Ama farkli bakis açilarini uyandirmak adina izlenmeli. PHS ☆ VIXX ![]()
Filmi ilk çiktigi zamanlar izlemistim, ilk izledigim internettendi geçenlerde indirdim, istedigim zaman bir daha bakabileyim diye.
![]() ☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Ben afise baktigimda uzun saçliyi kiz sanmistim sonra erkek çikinca sok oldum. Ama genel olarak güzeldi ve çok güldüm.
![]()
Her ne kadar dram diye geçsede çok eglencelei bir filimdi.
![]() ![]() ![]() Filmi tok karinla izleyin. Çünkü kekler gerçekten muhtesem. Acayip agzim sulandi izlerken. ![]() Ayrica kek dükkanida çok güzel dekore edilmis. Joo Ji Hoon çok hos ama Sun Woo karakteri daha da hos. ![]()
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
Ben izleyeli 1 yil oldu Kim Jae Wook'u orda tanimistim.
![]() ![]() (24-01-2010, Saat: 21:00)Darkangel yazdı: Ortalama derecede bir film. Nedeni de komedi mi drama mi olacagina bir türlü karar verememesi. Geçmislerinden gelen günümüze tasinan dramalari komedinin kazanmasina izin vermezken komedi de sirf bu sorunlar yüzünden filme hakim olamiyor. Halbüki komedi türüne ne kadar yatkin güzel bir konusu var. Ama olmuyor iste. Sana katiliyorum arkadasim bir gay komedi filmi olsa imis çok daha güzel olurmus. ![]()
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
Bir dakika ya Kim Jae Wook gay degil ki? Nereden çikardiniz bunu, sadece film için bu role çikti. Arti röportajda kadinlari seviyorum diyor...
""In this interview he states... looking directly into the camera.... "I like women." So to answer your question, no he's not gay. If you believed that he was gay that just means he's an AMAZING actor and that his role in Antique Bakery made you think he... was."" Lütfen böyle seyler uydurmayiniz... credit: soompi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|