yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara Bulusmasi (26-07-2009)
üye oldum olali çok sevdim burayi herkesi Opucuk
ve bu sanal arkadasligi gerçege tasima taraftariyim. bundan öncede hep böyle oldu sizle neden olmasin
o yüzden bilgilerimizi paylasmak daha iyi kaynasmak ve tanismak adina bir bulusma yapmayi isterim açikçasi.
hazir yaz tatili ve ramazanda gelmeden bir bulussak acaba kimlere uyar?
Ilk bulusmam olacak benim yani eliflerle bulusmustuk kirmamislardi beni sagolsunlar umarim bu daha büyük çapli olur.
gerçi böyle seyler zamanla =)
tam nasil olur bilmiyorum ama biraz tanisma ve paylasma üzerine gider bu sanirim ve geleneksellestirirsek süper olur Biggrin Kore restauranti bilen varsa Ankarada oraya gidersek süper olur yoksa da bize fark etmez degil mi her türlü toplaniriz =)
Fikirleri alayim =)

-------------------------------------------------

Arkadaslar tarih belli oldu 26 Temmuz pazar günü saat: 13:30'da Kizilay / Dost Kitapevi'nin önünde bulusma gerçeklesecektir.
Katilimlari bekliyoruz.Onay

Gelme Ihtimali Olan Arkadaslar:

sükrücan
*yo! man
tugba_ji_min
asiyan
*TheMis

*hayalkusu
Tilsimli Bebek
carmenx
firdews
*dr. gamze
leonardo_rock14
^^tugbaa^^
*lady lee
akido
Konu için tesekkürler bu konuyu baya bir zaman öncede açildi ve bulusma bayramdan sonraya düsünülüyor ama genede iyi oldu konuyu açtigin birdaha bir düsünüp uygun bir zamanda bulusmada yapilabilir. Onay
Bayramdan sonra uzak be abi sanki he onuda yapariz tabi. Biggrin Ama uyan arkadaslar varsa bir ön bulusma neden olmasin yani bence. (=
Bencede dogru bir ön bulusmada olabilir. Biggrin Hilmi abi ve Emine lütfen kayitsiz kalmayalim. Biggrin Sizdende destek bekliyoruz. Biggrin
Bence de toplanalim ya harika olur. Ankarada ki herkes katilsin.Onay Super
"In Korean, sa- means die
rang-means together
and hae means doing"
So when u tell someone, SARANGHAE u mean...
"Let's die together - Let's live until we die together."
♥ ♥
Ben Ankaradayim ve böyle bir bulusmaya gelebilirim.Smile
Oh destek geldi çok sevindim. =) Geldim geleli deniyorum sadece Elif ses vermisti meger size baslik lazimmis. Biggrin Razamandan önce bir hafta sonu lütfen inaniyorum ayarlayabiliriz büyüklerimizde yanimizda olsun lütfen ama. Biggrin
Duyun sesimizi olmuyor böyle. Biggrin Haydi Herkes Ankara Bulusmasina. Biggrin
Çagla arkadasimizin bulusma istegi çok güzel ben dahil herkesin bulusmak istedigini biliyorum o yüzden insallah en kisa zamandan bulusma gerçeklesir. Elif'lerle dedigi ben ve tugba oluyoruz çok güzel bi gündü tekrar olacagi için çok sevindim.Smile
Sagol canim konu için umarim istegimiz gerçelesir.Opucuk
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Elifçim ve Tugbacim bilirler ne kadar istedigimi herkesle tanismayi. Biz çok güzel birsey yaptik bence bulusarak sagolsunlar yüz kere kirmadilar beni .Opucuk
Simdi daha çok arkadasla neden olmasin yani ? Tarih olarak 26 Temmuz pazar ya da 8 Agustos cumartesi ya da 9 Agustos pazar olabilir. Tarihi kafama göre vermis olmayayim ama cidden uzaklastikça seyi çikiyor olmuyor falan keske herkes gelebilse ama olmuyorsada bir dahakine olur bu tarihler uyanlar bir evet desin sonra yere bakariz sagolun hepiniz . .Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi