üye oldum olali çok sevdim burayi herkesi 
ve bu sanal arkadasligi gerçege tasima taraftariyim. bundan öncede hep böyle oldu sizle neden olmasin
o yüzden bilgilerimizi paylasmak daha iyi kaynasmak ve tanismak adina bir bulusma yapmayi isterim açikçasi.
hazir yaz tatili ve ramazanda gelmeden bir bulussak acaba kimlere uyar?
Ilk bulusmam olacak benim yani eliflerle bulusmustuk kirmamislardi beni sagolsunlar umarim bu daha büyük çapli olur.
gerçi böyle seyler zamanla =)
tam nasil olur bilmiyorum ama biraz tanisma ve paylasma üzerine gider bu sanirim ve geleneksellestirirsek süper olur
Kore restauranti bilen varsa Ankarada oraya gidersek süper olur yoksa da bize fark etmez degil mi her türlü toplaniriz =)
Fikirleri alayim =)
-------------------------------------------------
Arkadaslar tarih belli oldu 26 Temmuz pazar günü saat: 13:30'da Kizilay / Dost Kitapevi'nin önünde bulusma gerçeklesecektir.
Katilimlari bekliyoruz.
Gelme Ihtimali Olan Arkadaslar:
sükrücan
*yo! man
tugba_ji_min
asiyan
*TheMis
*hayalkusu
Tilsimli Bebek
carmenx
firdews
*dr. gamze
leonardo_rock14
^^tugbaa^^
*lady lee
akido

ve bu sanal arkadasligi gerçege tasima taraftariyim. bundan öncede hep böyle oldu sizle neden olmasin
o yüzden bilgilerimizi paylasmak daha iyi kaynasmak ve tanismak adina bir bulusma yapmayi isterim açikçasi.
hazir yaz tatili ve ramazanda gelmeden bir bulussak acaba kimlere uyar?
Ilk bulusmam olacak benim yani eliflerle bulusmustuk kirmamislardi beni sagolsunlar umarim bu daha büyük çapli olur.
gerçi böyle seyler zamanla =)
tam nasil olur bilmiyorum ama biraz tanisma ve paylasma üzerine gider bu sanirim ve geleneksellestirirsek süper olur

Fikirleri alayim =)
-------------------------------------------------
Arkadaslar tarih belli oldu 26 Temmuz pazar günü saat: 13:30'da Kizilay / Dost Kitapevi'nin önünde bulusma gerçeklesecektir.
Katilimlari bekliyoruz.

Gelme Ihtimali Olan Arkadaslar:
sükrücan
*yo! man
tugba_ji_min
asiyan
*TheMis
*hayalkusu
Tilsimli Bebek
carmenx
firdews
*dr. gamze