yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Absolute Boyfriend / 절대 그이 [2012]
Absolute Boyfriend - 절대 그이

Yazar
Yu Watase (manga)

Yayınlanacağı Kanal
MBC

Yayın Tarihi
Mart 2012

İlgili TV Serisi
Zettai Kareshi

Romantik- Komedi

Konu

30 yaşlarında bir kadın ilk aşkı olan sevgilisi tarafından terk ediliyor ve onu gerçek aşka götürecek bir robota komut vermeye başlıyor.

Oyuncular
Kim Ha-Neul
T.O.P

[Resim: topkimhaneul.jpg]

ENGLISH

Writer
Yu Watase (manga)

Network
MBC

Release Date
March 2012

Language
Korean

Country
South Korea

Related TV series
Zettai Kareshi

Romance, Comedy

Synopsis

A female girl, nearly 30 years old, gets dumped by a man who was her first love.The girl then orders a robot which leads to true love ...

Source

[Resim: absoluteboyfriend.jpg]
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Bir kadinin gerçek aski robotta aramasi, ilginç ve komik bir konu olacak galiba.Smile
Tanitim için tesekkürler.Onay
[Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o4_250.gif][Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o5_250.gif]
Kbr! gözün aydin Gong Yoo ve yeni dizisi .Durtuk Robotla ask ilginçmis gercekten ,içimde bir merak duygusu uyandirdi.:atkilinc: Baslasin izlerim artik .Onay
Çok merak ettim bak bu diziyi
Waoww çok sasirdim çünkü bundan 2 hafta önce Zettai Kareshi 'yi izledim yani japon versiyonunu çok güzeldi çok begenmistim bakalim kore versiyonu nasil olacak çok merak ettim hem de Gong Yoo oynayacak Biggrin Biggrin
Tanitim için tesekkürler Onay
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Aman Yarabbi,bu Ji Hyun'un yaptigi her sey sok etkisi yaratacak bende.Saskin
Hani Rain'le çekiyordu yeni bir dizi.Simdi de Yoo oppa.
Hos Rain'e tercih ederim.Dodgy Hayirlisi.Sarhos
Rain'le dizi falan çekmiyor kabul etmemis sanirsam Biggrin kesinlikle gong yoo ile dizi çekmesini isterim karakterleri uyar bence ayrica Beyza'ya katiliyorum Rain'e bin kere tercih ederim hem de Biggrin
Bunun içide bos çikarsa hiç sasirmam bizim kiza dizi çekmek bir türlü nasip olmuyor.Bencede Rain'le dizi çekse bizim açimizdan dahada makbule geçerdi.Biggrin
Harbiden ya ses seda yok akibeti ne oldu bilen var mi? gerçekten bir dizi çekse de artik izlesek Sarhos
(21-08-2010, Saat: 11:49)J4D1R3 yazdı: harbiden ya ses seda yok akibeti ne oldu bilen var mi? gerçekten bir dizi çekse de artik izlesek Sarhos

Kadin basrol oyuncusu olarak düsünülen bayanin ajansi haberin asilsiz oldugunu söylemis.
Ayrica Gong Yoo su anda bir film projesi için Hindistan'da. Bu dizi asilsiz gibiAglaelsalla

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi