yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Dirty Carnival / 비열한 거리 (2006)

A Dirty Carnival/비열한 거리

[Resim: adirtycarnival2006.jpg]

İsim: A Dirty Carnival-비열한 거리
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Dil: Korece
Yapım Yılı: 2006
Gösterim Tarihi: 15.06.2006
Süre: 141 Dakika
Yönetmen: Yoo Ha (유하)
Senarist: Yoo Ha (유하)
Müzik: Jo Yeong-wook (조영욱)
Yapımcı: Cha Seung-jae (차승재) , Kim Mi-hee (김미희)
Firma: CJ Entertainment, Sidus Pictures
Ülke: Güney Kore

Konu

Byung-Doo, 29 yaşında suç dünyasında kariyer yapmaya çalışan hırslı bir gençtir. Kore mafya hiyer arsında 5-6 üyeden oluşan bir alt grubun da lideridir aynı zamanda. Bir yandan yükselebilmek için ugraşırken diger yandan da geçim sıkıntısıyla boguşmaktadır. Hasta annesi, egitimine devam eden kız kardeşi ve serseri(!) kardeşinden oluşan ailesinin yükü de omuzlarındadır. hiyer arsı içerisinde üstü olan patronu Sang-Chul'a sadakatini, vefasını ispatlamış olmasına ragmen, Sang-Chul'un muhtemelen ondaki yükselişi farketmesiyle kıskançlıkla onu gözardı etmesine, ona deger vermemesine ve onu aşagılamasına engel olamamaktadır. Diger yandan Byung-Doo'nun ilkokul arkadaşı Min-Ho yönetmen olmuş ve ses getirecek bir suç filmi hazırlıgındadır. Min-Ho filmi için suç dünyasını araştırmakta, mezun oldugundan beri görmedigi Byung-Doo'ya ulaşıp onun yardımlarıyla filmini tamamlayıp kariyeri için iyi bir başlangıç yapmayı amaçlamaktadır. Byung-Doo'nun, arkadaşı Min-Ho'yla buluşmasından sonra, Min-Ho aracılıgıyla çocukluk aşkı Hyun-Joo'yu da bulur ve bu vesileyle aşklarının yeniden filizlenmesini de sağlar. Bu arada önünde Sang-Chul varken yükselemeyeceginin farkına varan Byung-Doo, daha üstteki patronları Hwang'a kendini göstermek için önüne gelen fırsatı iyi degerlendirmesiyle önlenemeyen olaylar silsilesi başlayacaktır.

Oyuncular

Jo In-seong (조인성) - Byung-du
Cheon Ho-jin (천호진) – Baskan Hwang
Nam Goong-min (남궁민)
Lee Bo-yeong (이보영)
Jin Goo (진구) – Jong-su
Yoon Je-moon (윤제문) -Sang-chul
Diger Oyuncular
English

Name: A Dirty Carnival
Genre: Action, Crime, Film Noir
Language: Korean
Productions Year: 2006
Release Date: 2006.06.150
Time: 141 minutes
Director by: Yoo Ha (유하)
Screenwriter: Yoo Ha (유하)
Music by: Jo Yeong-wook (조영욱)
Produce by: Cha Seung-jae (차승재) , Kim Mi-hee
Company: CJ Entertainment, Sidus Pictures
Country: South Korea

Synopsis

A Dirty Carnival is the story of Byung-du, a small-time gangster in his late 20s, for whom life is going to take a different turn. To save his family from getting evicted, Byung-du accepts to murder the public attorney Park and his previous boss, who were standing in the way of his superior, President Hwang . This grants him the fame and the money. On the other hand, fascinated by the violent life of Byung-Du, one of his high-school friends, Min-Ho, now a movie director, decides to interview him and adapt Byung-du's real-life story to improve his script, for a film about gangsters. Meanwhile, old flame Hyun-Joo reappears and brings with her the hope of a happier life. As it turns out Min-Ho's new film about the gangster adapted the exact same murder methods Byung-du used to kill Park and his previous boss. The movie becomes the talk of the town. When Byung-du realizes that this could reveal everything, he confronts Min-Ho. The conflict between them grows to the point where Byung-du decides to get rid of Min-Ho. Byung-du's plan was to murder Min-Ho and leave the country immediately after; however, as it turns out it was all part of the plan devised by his fellow gangster to murder Byung-du. All of his prior gangster fellows betray him and participate in his killing. The movie ends with the repeated scene at the movie site when Byung-du comes to visit Min-Ho and asks him to make a real gangster movie where it shows the friendship and the tears the gangsters share.

Cast

Jo In-seong (조인성) - Byung-du
Cheon Ho-jin (천호진) –President Hwang
Nam Goong-min (남궁민)
Lee Bo-yeong (이보영)
Jin Goo (진구) – Jong-su
Yoon Je-moon (윤제문) -Sang-chul
Other Artists

Filmi İzlemek İçin Tıklayın!

[Resim: adirtycarnivalt.jpg]

[Resim: adirtycarnivalkoreanmov.jpg]

[Resim: 036442wb31.jpg]

[Resim: dirtycarnival.jpg]

Güzel ve takdire deger bir konu olmuş, bravo Eyüp abi.
İmzanız çok yer kapladığı için silinmiştir. Düzenleme:sunshine
[Resim: film132252183.jpg]

[Resim: dirtycarnival.jpg]

[Resim: phpaal2okpm3e34b78ux3.jpg]

Paylaşımın için çok teşekkür ederiz Dijital Kahraman. Smile
Digital Hero güzel filme benziyor izlemek lazım.
Teşekkürler.
Jo In Seung'u Frozen Flower'daki rolüyle ögrendim. O filmini seyretmeye pek niyetim yok. Biggrin Bu afişi görünce tanıyamadım, şu anki haliyle arasındaki fark yüzünden. Malum hakkında bir sürü dedikodu dolaşırken. Ama filmi merak ettim dogrusu.
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Paylaşım için sağ ol.
♥ `·.¸¸.·´(shin...shin...shin...shin´¯`··._.· ♥ ㋡
Eger gerçek bir mafya filmi izlemek istiyorsanız, bu filmi kaçırmayın derim. Smile

Şu zamana kadar 60'dan fazla film izlemişimdir. Ama hala en favori üç filmimden biri budur. Gerek kurgusuyla, gerekse oyuncu kadrosuyla muhteşemdi. Gözümü kırpmadan agzım açık bir şekilde izledigimi hatırlıyorum. Smile Hele bir aksiyon sahneleri var ki hakikaten görülmeye deger. İşte böyle ritmik, dinamik filmleri çok seviyorum ben. Smile Başından sonuna kadar heyecan diyorum başka bir şey demiyorum. İzlemeyen çok şey kaybeder benim gibi aksiyon severlerde zaman kaybetmeden izlesin derim. ;) Paylaşım için teşekkürler.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi