yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49일 (2011)
[Resim: 93876343.jpg]
[Resim: 89641366.jpg]
Setsuna fotograf paylasimi icin cok tesekkurler Opucuk
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Çok merak ediyorum diziyi. Konusu çok ilginç ve kadro da süper. Onay
Su sinav geçse de baslasam. Atkilic
Tesekkürler tanitim ve fotograflar için. ^^

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Jung Il Woo varsa izlenir dedim.Izledim ilk bölümü. Biggrin
Bayildim,tavsiye ederim. Biggrin
Hello,Hello you Infinite boy !
(19-03-2011, Saat: 20:16)wiseacre_daisy yazdı: Sonunda basladi dizimiz. Atkilic Merakla bekliyorum altyazilari. Gözüm sende Damlacim. Biggrin

Hayir bu dizinin fani açilmadi henüz ama ilk firsatta 15 kisi toplayip açmaliyiz. Damlacim fan kulüp açalim dizimize. Atkilic
Papatya'cim fan mi?Abaza Benide ekleyebilirsin. Biggrin

~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
1. bölümü izledim. Ruh bekçisi, ruh bekçisi diye neden inlediginizi anladim. Biggrin Allah'im o ne sekerliktir, o nasil bir tatliliktir. Ayni zamanda eglenceli. Sözlerine, mimiklerine bayildim.
Insanin ölüp o ruh bekçisi ile karsilasasi geliyor. hysterical

Ilk bölümden karar vermek için erken ama ben sevdim diziyi. Zevkle izleyecegimiz bir dizi olacak insallah. Diziye yazdigim ilk yorumda eglenceli olacak yazmisim, romantik komedidir düsünmüsüm ama sanirim bizi aglatacak bir dizi. Sad

Bae soo bin yine çok seker veya ben çok sevdigim için bana öyle geliyor. Kalp

Damlacim ellerine saglik canim, harikalar yaratmissin. Opucuk Senin güzel çevirinle izlemenin keyfi çok baska. Alkis

5 kisi olduk fan kulüp için 10 kisi daha toplansin açalim dizimize bir fan kulüp. Atkilic
Dizinin ilginç bir konusu var. Kisa zamanda çok ünlü olacak sanirim bende en kisa zamanda indirip izleyecegim. Yorumlari okuyunca daha çok merak ettim. Fan Club fikri de güzelmis Beni de ekleyin Biggrin
Evet katiliyorum sana Onay Ben simdi 3.bolumu izledimSarhos Oldum oldum dirildim Ruh Bekcisi yuzunden Abaza Kalp atislarim yavasladi Kalp Nabzim dustuBiggrin Ruh Bekcisi benim kalp sagligim icin iyi degil Abaza Vucut fonksiyonlarim Ruh Bekcisini gorunce acaip fonksiyonlar veriyor Kalp Hele 3.bolumde Ruh Bekcinin yuzunu yakin plan gostermiyorlar mi once gozler sonra dudaklar Abaza Aboow akli dengemi kaybettim yahu.

Simdi setsuna cevirisini yaptikca cevirisini de izleyecegim.Bu kalp dayanir mi Ruh bekcisine ya Sarhos
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
1. bölümü nihayetinde izleyebildim. Ilk bölüm çok güzeldi insallah ilerleyen bölümleride severek izleyebilirim.
Meshur 'Ruh Bekçisi' gerçekten de etki yapiyor ilk izlenimde. Biggrin Shin Ji-Hyun ve Ruh Bekçisi arasinda geçen diyaloglar da ayrica komediydi. Biggrin Bakalim ilerleyen bölümler de neler olacak.

Papatya'cim fan kulüp açilirsa benide unutma. ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi