Konuyu Oyla:
49 Days / 49일 (2011)
|
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3
BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
23-03-2011, Saat: 13:42
Çok merak ediyorum diziyi. Konusu çok ilginç ve kadro da süper.
![]() Su sinav geçse de baslasam. ![]() Tesekkürler tanitim ve fotograflar için. ^^ ★☆♥BumiEsma♥★☆ ![]() ♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫
24-03-2011, Saat: 0:35
Jung Il Woo varsa izlenir dedim.Izledim ilk bölümü.
![]() Bayildim,tavsiye ederim. ![]()
Hello,Hello you Infinite boy !
24-03-2011, Saat: 2:31
(19-03-2011, Saat: 20:16)wiseacre_daisy yazdı: Sonunda basladi dizimiz.Papatya'cim fan mi? ![]() ![]()
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
1. bölümü izledim. Ruh bekçisi, ruh bekçisi diye neden inlediginizi anladim.
![]() Insanin ölüp o ruh bekçisi ile karsilasasi geliyor. ![]() Ilk bölümden karar vermek için erken ama ben sevdim diziyi. Zevkle izleyecegimiz bir dizi olacak insallah. Diziye yazdigim ilk yorumda eglenceli olacak yazmisim, romantik komedidir düsünmüsüm ama sanirim bizi aglatacak bir dizi. ![]() Bae soo bin yine çok seker veya ben çok sevdigim için bana öyle geliyor. ![]() Damlacim ellerine saglik canim, harikalar yaratmissin. ![]() ![]() 5 kisi olduk fan kulüp için 10 kisi daha toplansin açalim dizimize bir fan kulüp. ![]()
24-03-2011, Saat: 4:13
Dizinin ilginç bir konusu var. Kisa zamanda çok ünlü olacak sanirim bende en kisa zamanda indirip izleyecegim. Yorumlari okuyunca daha çok merak ettim. Fan Club fikri de güzelmis Beni de ekleyin
![]()
24-03-2011, Saat: 4:17
Evet katiliyorum sana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi setsuna cevirisini yaptikca cevirisini de izleyecegim.Bu kalp dayanir mi Ruh bekcisine ya ![]()
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3
BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
24-03-2011, Saat: 19:07
1. bölümü nihayetinde izleyebildim. Ilk bölüm çok güzeldi insallah ilerleyen bölümleride severek izleyebilirim.
Meshur 'Ruh Bekçisi' gerçekten de etki yapiyor ilk izlenimde. ![]() ![]() Papatya'cim fan kulüp açilirsa benide unutma. ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi