yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49일 (2011)
Damla'cim güzel fotolar eklemissin tesekkür ederiz canim. Opucuk
Bu diziyi Damla'nin çevirisi ile izleyecek olmak çok güzel. Biggrin Simdiden kolay gelsin canim. Opucuk

Merakla bekliyorum bu diziyi. Onay
Biri su Soo Bin'i sevdigine kavustursun... Aglama hysterical Ama anladigim kadariyla bu dizide de zavallimin yüzü gülmeyecek... cry Temptation Of An Angel'da basrolde oynuyordu ama onda da kavusamadi sevdigine ya neyse... Adamin kaderi... Misal Dong Yi'de bu Soo Bin'e ne kadar üzüldügümü bir ben bilirim... Biggrin Zaten bir kraliçe bir Soo Bin aglattilar beni... Bu aci çeken iki taraf yüzünden kralla Dong Yi için bile sevinmedim...

O yüzden senariste sesleniyorum... Su adamin yüzünü güldürün... Bu dizide de çekmesin... hysterical

Dizi baya güzele benziyor... Konusu da güzel... Dilerim Soo Bin üzülen taraf olmaz ve ben de izlerim... Onay

Bu arada birsey dikkatimi çekti... Benim sevdigim bütün aktörleri dizilerde hep Lee Yo Won üzüyor... Ofkeli (Bu dizide de Soo Bin'i üzen taraf o olacakmis gibi hissettigimden böyle konusuyorum...) hysterical
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(02-03-2011, Saat: 16:39)wiseacre_daisy yazdı: Bu diziyi Damla'nin çevirisi ile izleyecek olmak çok güzel. Biggrin Simdiden kolay gelsin canim. Opucuk

Merakla bekliyorum bu diziyi. Onay

Evet artik kesinlesti, bu diziyi çevirecegim gönlüm 20 bölüm olmasindan yana. Birazdan duyuruyu foruma açmis olurum ayrintili tanitimi bu Elif'in müsaadesiyle buraya da elemek güzel olur. Rica ederim arkadaslar resim eklemesine devam edecegim. Onay
49 Days (2011) Türkçe Altyazisi

Arkadaslar sizleri bu baslikta da görmek isterim. Smile
Arkadaslar izledigim Kore dizileri içinde en degisik konulu dizi bu olacak. Durtuk Konu bana baya degisik geldi. Bu arada ruh bekçiside yakisikliymis. Abaza
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Paylasim için tesekkürler.
Konusu oldukça güzele benziyor, film tadinda bir dizi izleyecegim anlasilan. Ilk defa bu kadar degisik konusu olan bir diziyi izleyecegim Kore yapimlarinda. Çeviri yapanlarin ellerine saglik. Onay Tesekkürler. Alkis
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ [Resim: tumblrinlinemmkth1uzc81.gif]
Resimlere devam. Smile

[Resim: 496pax2.jpg]

[Resim: x24db18a5.jpg]

[Resim: engagementu.jpg]
[Resim: bae4.jpg]

[Resim: bae2.jpg]

[Resim: bae3.jpg]

[Resim: bae5.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi