Dizi ne zaman bitecek? Bitsin öyle baslayayim.Bbölüm beklemek insani yoruyor.

![[Resim: storyyy.png]](http://img850.imageshack.us/img850/7713/storyyy.png)
49 Days / 49일 (2011)
|
Dizi ne zaman bitecek? Bitsin öyle baslayayim.Bbölüm beklemek insani yoruyor.
![]() ![]() ![]()
Ya dizinin ilk bölümündeki nisan sahnesinde çalan müzigin adini bilen var mi? Ne zamandir ariyorum ben de.
Bu diziler neden acilmiyor?
09-02-2012, Saat: 2:17
Megavideo vb. video siteleri yasaklama yüzünden dizi,film videolarini kaldirdi. O yüzden açilmiyor. Tekrar yüklemeye çalisiyorlar en güncel dizilerden baslayarak. Birkaç yerde var ama onlari da ya zor buluyorsun ya da sorunlu siteler, virüs bulastirma ihtimali olan yerler. Beklemek lazim ya da Ingilizce alt yazili izlemeye çalismak. =)
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.
Konfüçyüs hatalıydı. ![]()
09-02-2012, Saat: 2:25
Diziport'da 49 Days var. Hangi arkadasimiz yüklediyse emegine saglik gerçekten. Ordan izleyebilirsiniz.
![]()
09-02-2012, Saat: 7:44
Evet diziporttan izleyebilirsiniz.. Su siralar son çikan diziler hariç hiç bir diziyi bulamazsiniz nette çünkü bazi video siteleri yasaklandi ve bütün diziler yok oldu..
Ama suan en çok asya dizisi diziportta mevcut
09-02-2012, Saat: 8:00
49 Days'i izledigimde sonu hiç bekledigim gibi çikmadi ve çok aglamistim...
Ve izlemeyen varsa çok büyük bir hata yapiyor mutlaka izlemeli çünkü çok özel ve güzel bir dizi... Ben seni gözlerimi kapattığımda değil, gözlerimi açtığımda görmek isterdim.
09-02-2012, Saat: 14:12
Arkadaslar diziyi tam olarak izleyemeyen varsa benle irtabata geçebilirler bende butun bolumleri mevcut sikinti yok [email protected]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|