yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49일 (2011)
Degisik bir konusu var.Diziyi önceden izlememe ragmen tekrar izleyebilirim Smile Tesekkürler paylasim için...Emegine Saglik Smile
Su an bu diziyi izliyorum ve çok begendim tam bir korean dramadan beklendigi gibi Smile Bu arada paylasim için tesekkürleer Smile
(05-01-2012, Saat: 17:06)zahiri yazdı: Sarkinin adi: 'lightless window
http://www.youtube.com/watch?v=yPtIgNvyD...detailpage

Dinlerken gene tüylerim diken diken oldu. Tesekkürler video için. Hem gülüp hem agladigim muhtesem bir dizidir. Mutlaka izlenmesi gereken, hem senaryo hem oyuncu kadrosu olarak harika bir dizi. Insanin kalbine dokunuyor. Siddetle tavsiye ederim.
[Resim: pub3szu.gif]
Izledigim Kore dizileri arasinda en farklisiydi. Çok güzel ve fantastikti ama sonuna çok üzüldüm. (Bu dizide zengin oglan fakir kiz yok.)
Merhaba arkadaslar. Bende araniza yeni katildim ama uzun zamandir Kore dizilerini ve filmlerini takip ediyorum. Film hakkinda görüslerimi bildirmek istiyorum. Ruhun baskasina geçmesi ve bu fantastik olay gerçekten iyi islenmis. Dizi akici ve sizi içine aliyor, duygulariniza hakim olamiyorsunuz. Oyunculuk çok güzel, saygilarimla...
Su an bu diziyi izliyorum. Çok güzel gidiyor simdilik daha 13.bölümdeyim gerçi. Oyunculuklari olsun senaryo olsun gerçekten çok begendim. Zaten Denizler Imparatorunda oynayan bir oyuncu da oynuyor, sevmedigim bir karakter ama olsun Biggrin
Ya arkadaslar lütfen yardim edin bana. Sad Bu diziyi izlemek istiyorum ama bi türlü tam izleyemiyorum... Diziport ve dizi izle diye iki sitede açabiliyorum ama orda da yarisina gelmeden donup kaliyor. Nerden izlemeliyim sizce??
(02-02-2012, Saat: 0:15)z.seda yazdı: Ya arkadaslar lütfen yardim edin bana. Sad Bu diziyi izlemek istiyorum ama bi türlü tam izleyemiyorum... Diziport ve dizi izle diye iki sitede açabiliyorum ama orda da yarisina gelmeden donup kaliyor. Nerden izlemeliyim sizce??

Asya dizi veya ezgi diziden izleyebilirsin. Onay
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
Son bölümlere dogru dram daha da artti gözyaslarima hakim olamadim... Ruh bekçisi harikaydi her anlamda... Hem güldürdü hem aglatti... Yi Kyung'un sahneleri çok hüzünluydu... Yi Soo unutamamsi her an ölümü isteyerek yasamasi fazlasiyla dramatikti... Son iki bölümü duygu firtinasi yaratti.... Keske daha farkli bir final olabilseydi. cry
(03-02-2012, Saat: 3:59)Turkishfan yazdı: Son bölümlere dogru dram daha da artti gözyaslarima hakim olamadim... Ruh bekçisi harikaydi her anlamda... Hem güldürdü hem aglatti... Yi Kyung'un sahneleri çok hüzünluydu... Yi Soo unutamamsi her an ölümü isteyerek yasamasi fazlasiyla dramatikti... Son iki bölümü duygu firtinasi yaratti.... Keske daha farkli bir final olabilseydi. cry

Aynen ne kadar agladim ya...
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi