29-11-2012, Saat: 19:05
internetten izleme şansımız var mı acaba ?

2012 Mnet Asian Music Awards (MAMA)
|
29-11-2012, Saat: 19:08
http://mama.interest.me/live den cuma günü canlı yayınlanacak
![]()
29-11-2012, Saat: 19:11
Oylarımı kullanalı bayağı olmuştu. Bir an önce ödüller verilse.Gerçekten kimin ödül alacağını çok merak ediyorum.
29-11-2012, Saat: 19:14
d-2nin sonuçları büyük ihtimal değişmez ve şöyle olur gibime geliyor:Best New Female Artist: Juniel
Best New Male Artist: B.A.P Best Female Artist: BoA Best Male Artist: K.Will Best Female Group: SISTAR Best Male Group: Shinhwa Best Global Group – Female: f(x) Best Global Group – Male: TVXQ Best Collaboration Performance : JYP&Gain Best OST: Taeyeon - Missing You Like Crazy (The King 2Hearts) Best Music Video: Gain - Bloom Best Rap Performance: LeeSsang - Someday Best Band Performance: FT Island - Severely Best Dance Performance – Solo: BoA - Only One Best Dance Performance – Male Group: Super Junior - Sexy, Free & Single Best Dance Performance – Female Group: f(x) - Electric Shock Best Vocal Performance – Solo: IU - You and I Best Vocal Performance – Group: Davichi – Will Think of You Song of the Year: Super Junior - Sexy, Free & Single Artist of the Year: Shinhwa oylama internet üzerinden yapıldığından bazı haksızlıklar olabileceğini düşünüyorum bu konudaki fikriniz nedir bilmiyorum ama en global kız grup fx mi? ya da en iyi müzik video Ga-in in ki mi???
30-11-2012, Saat: 16:36
şu an canlı yayın devam ediyor az önce Super Junior sahne aldı
![]()
30-11-2012, Saat: 16:44
en iyi müzik video ödülünü psy ın almasına sevindim oylamaya göre gain'e verseler sorun olurdu herhalde,allhtan bi de jüri var internet oyları bazen güvenli olmayabiliyor
30-11-2012, Saat: 16:50
big bangggggg
30-11-2012, Saat: 16:57
Evet BIGBANG'ı gördüm daha demin
30-11-2012, Saat: 17:06
Epik high best rap performance award^^ çok orjinaller her zamanki gibi,ailee de harika sundu
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|