yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012 CIOFF World Folkloriada
#1
2012 CIOFF World Folkloriada


[Resim: 507734image21.jpg]

Zaman
10.01.2012 ~ 10.14.2012

Adres
Gyeonggi-do Anseong-si Dogi-dong

Yer
Anseongmatchum Land, Naehehol Square

Telefon
+82-31-678-5991~6

Sponsor
Anseong-si

Tanıtım

2012 Anseong CIOFF® World Folkloriada, CIOFF (Uluslararası Folklor Festivalleri ve Halk Güzel Sanatlar Organizasyonu Kurulu)'un dört yılda bir düzenlediği dünya manevi halk oyunları festivalidir. İlk festival 1996' da Hollanda' da düzenlenmiştir. 2012 festivali Kore' nin Anseong şehrinde düzenlenecektir.

Bundan dolayı, biz itibarı desteklemeyi, vatanından gelen ziyaretçiler tarafından dünya barışını, yaklaşık olarak bütün dünyanın manevi desteğini ve CIOFF ve UNESCO' nun temel konsepti olan gelenek göreneklerin korunmasını ve yayılımını amaçladık. Ve biz insanların, çocukların çeşitli etnik grupları temsil eden halk oyunlarını tadabileceği yerde festivali düzenleyeceğiz.

Anseong, Kang Sun Young, Namsadang Baudeogi' nin sanatçısının ve Taepyeong dans yaşamlarının, Mat Choom'un şir ve sanatçıları başarılı olduğu gibi, Kore' nin manevi değerlerini temsil eden halk danslarının olduğu bir şehirdir.
Canlı maneviyatın olduğu şehrin ve Kore halk kültürünün kutsallığında barışın ve uzlaşmanın, festivalde bizi buluşturmasını umuyoruz.

Website


English

Period
10.01.2012 ~ 10.14.2012

Address
Gyeonggi-do Anseong-si Dogi-dong

Location
Anseongmatchum Land, Naehehol Square

Telephone
+82-31-678-5991~6

Sponsor
Anseong-si

Introduction

2012 Anseong CIOFF® World Folkloriada is a world intangible folk performance festival which CIOFF(International Council of Organizations of Folklore Festivals and Folk Arts) holds quadrennially. The first festival was held in the Netherlands in 1996. The 2012 Festival will be held in Anseong, Korea.

Therefore, we intend to promote goodwill and world peace by introducing visitors from home and abroad intangible heritage from all around the world and developing the basic concept of CIOFF and UNESCO, preservation and dissemination of traditions. And we will prepare the festival where people can experience representative folk performances of various kinds of ethnicity and ethnic groups.

Anseong is a city where Kang Sun Young, artist of Namsadang Baudeogi and Taepyeong dance lives, Korea’s representative intangible traditions such as Anseong Mat Choom are succeeded and poets, artists, and folk dancers live and work.

We hope that we would meet you in the festival for human reconciliation and peace at the Mecca of Korean folk culture and the city where masters’ spirit is alive.


Homepage


>>SS501<<

[Resim: imzaqa.jpg]

Hyung Jun! Now Listen...
I really hate you but I love you
So what can I do?
www
Cevapla
#2
[Resim: 163155image21.jpg]

[Resim: 507731image21.jpg]


[Resim: 507732image21.jpg]


[Resim: 507735image21.jpg]
>>SS501<<

[Resim: imzaqa.jpg]

Hyung Jun! Now Listen...
I really hate you but I love you
So what can I do?
www
Cevapla
#3
Çok güzel olmuş. Teşekkürler.^^
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
Cevapla
#4
Konu için teşekkür ederiz. Alkis
Cevapla
#5
Kültürlerini korumaları çok güzel bir davranış.

Konu içinde teşekkürler. Biggrin
SS501 ~ KİM HYUN JOONG
Cevapla
#6
Bilgiler için teşekkür ederiz...Onay

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063

(29-06-2012, Saat: 4:19)tb@khj yazdı: [Resim: 507735image21.jpg]
Cevapla
#7
etkinlik tam bana göreymiş, folklor(halkbilim) okumuş biri olarak Angel bilgilendirme için tşklerOnay tugbacım Smile)
Cevapla
#8
Gerçekten takdir edilesi bir festival. Manevi, kültürel değerleri yaşatmaları çok güzel. Alkis
Tanıtım için teşekkürler, emeğinize sağlık. Smile
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫


Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi