10-03-2010, Saat: 16:34
Güzel filmdi...

200 Pounds Beauty / 미녀는 괴로워 (2006)
|
27-04-2010, Saat: 6:51
Süper bir film.
![]() ![]() ★☆♥BumiEsma♥★☆ ![]() ♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫
Çok güzel bir filmdi, çok begendim. Insan gerçekten de elindekinin degerini kaybedince anliyor. Bir çok sey istiyoruz su hayattan, bazen de "Ah keske öyle olmasaydi da böyle olsaydi." diyoruz. Ama neyin ne kadar iyi olacagini kimse bilemez. Bunu çok hos bir sekilde anlatan bir filmdi.
En begendiklerim arasinda yerini aldi bile...
데이지
08-06-2010, Saat: 16:39
Süper oyunculari var, ayrica süper komik görünüyor. Tanitim için tesekkürler.
![]()
Harika bir film Joo Jin Mo'nun oldugu hangi filme kötü diyebilirim ki zaten. Ah Joo Jin Mo ah...
![]()
Izlemeyi erteledigim ama izledikten sonra çok hata ettigimi anladigim bir filmdi.Konusu bilindik olabilir ama espirileri, sarkilari, oyunculari güzel islenmis.Ve favori sarkim ''Maria ave Maria'' müzigiydi.
Basit bir film gibi dursada bence çok anlamli bir film. Kore filmlerinde bir kadinin kalbi nasil kirilir çesitli sekillerde izledim ama galiba bana en çok dokunan bu filmdi. Hele ki kizin kaçarak saklandigi tuvallette sevdigi adamin onun hakkindaki düsüncelerini ögrendigi an içim parçalandi. Onun yerinde baskasi olsa muhtesem bir intikam alirdi. Ama o yine o adamin pesinden gitmeyi seçti.
![]() Filmi kesinlikle izleyin derim. Yayinlama için tesekkürler, emeginize saglik. ![]()
Afisinden sonra isminden çakmistim mevzuyu. Sonra izlemeye karar verdim. Yalniz sasirdigim nokta korelilerin sismanlikla ilgili pek sorunlarinin olmayisina ragmen bu kadar sisman bir oyuncunun olmasi. Sasirmadigim nokta ise estetik olayinda bakkal gibi is yapiyorlarmis kore de ya! Maria sarkisini da bilhassa sevmistim.
Arkadaslar http://www.ezgifilm.net/filmizle/200-pou...e.html'den altyazili izleyebilirsiniz.
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|