yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
200 Pounds Beauty / 미녀는 괴로워 (2006)
Bu filmin ingilizce alt yazilisi var. Ben su an izliyorum.
Ay ay ay Hajin'imize de bakin. Biggrin Çok güzel bir filme benziyor. Biggrin Ellerinize saglik arkadaslar.
Izleyin arkadaslar ,çok sicak çok hos bir film. Bu filmde çalan bir sarki var Maria isimli. Limewire'den indirebilirsiniz. Söyleyen Kim Ah Joong. Nickimde yazdigi gibi. Smile
Koreli sismanlar yoktur diye düsünüyordum açikçasi o çubuklari yüzünden ,geçen aldim az daha aç kaliyordum. Biggrin

Çok güzel bir film hele ki müzikleri hala agzimdadir, filmi bir kaç gün izlememis olmama ragmen... :img-angel_not:
Birde filmde kiz gerçekleri anlatirken gözlerinizden bir kaç damla yas akarsa sasimayin. Smile

Unutmada bizim bay Duk-gu burada kizin babasi rolünde oynuyor çok tatliydi. Smile
Çok komik bir film. Biggrin Siddetle tavsiye ederim. Mutlaka izleyin, indirmek isteyen arkadaslar için linkler bu sayfada mevcut. Payalsim için tesekkürler. Smile
Harika filmin harika albümünü indimek için tiklayin.
Evet ya bizim Hajin. Smile Her haliyle güzel kizimiz. Smile

Güzel filmdi ,teskkürler.
Çok eglenceli bir filmdi, sarkilariysa ayri mükemmel özellikle Eva Maria ve Byul çok güzel.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Film süper... Hele o Maria sarkisi tadindan yenmez... Insanin agzina takiliyor, birakamiyor ya... Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi