yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1999 Depremi ve Güney Kore
Ben de depremzedelerden biriyim ve Kore'ye yardimlari için çok tesekkür ederim. Bizim için çok zor günlerdi ama üstesinden gelebildik. Smile Bizleri unutmamalari çok sevindirici.
İmzanız kurallara uygun olmadığı için kaldırılmıştır.
Güney Kore'yi tebrik ediyorum, bize bu kadar yardimci olmasi gurur verici bir sey. Paylasiminiz için, konuyu açan arkadasimiza da çok tesekkür ederim.

Geri Döndüm

Inanin bu satirlari aglayarak okudum. Iste bize vefakarliklarini gösterdiler. Bizi unutmadilar. Aglaelsalla
O depremin ardindan 10 sene geçmesine ragmen hala aklimdan silemedim. O kadar kalici bir etki yaratti hafizamda.
Kore'nin bize yaptigi bu büyük iyiligi daha yeni duyuyorum. Kore'ye, Kore halkina bize vefa borçlarini ödedigi için ve bize o kara günde yardimda bulundugu için çok çok tesekkür ederim. Bizi o kara günde yalniz birakmadiklari için çok mutlu oldum.
Haber için tesekkür ederim.
(07-07-2009, Saat: 15:32)ßelin ay yazdı: Depremi hatirliyorum da ne kadar kötü günlerdi. Zaten bize yürekten yardima kosan bir tek Güney Kore vardi (canlarim benimBiggrin) bu dostluk hiç bitmesin insallah Kore'ye sevgim bir kere daha artti. Kalp Paylasim için tesekkürler.

Ah kardesim, yaniliyorsunuz birçok ülke yardim ekipleri gönderdi. Ve bu ülkelerin en basinda Pakistan bulunuyor.
Çok güzel bir konu açmissin, bilgi ve paylasim için tesekkür ederim, emegine saglik.
Çok duygulandim canlarim beni ya. Aglaelsalla
Ben Izmit'liyim. Depremi çok net hatirliyorum. O zamanlar 9 yasindaydim ve psikolojik olarak çok etkilendim. Birçok akraba, tanidik ve komsularimizi kaybettik. Çok kötü zamanlar yasadik, o zor zamanlarimiz da bizlere yardim eden ülkelere çok tesekkür ediyorum. Allah razi olsun. Güney Kore'nin yardim gönderdigini bilmiyordum ve gerçekten hayranligim daha da artti. Insallah Allah bize tekrar o günleri yasatmaz.
Gianna jun fan club
Kore halkinin ne kadar iyilik sever oldugunu bir kez daha gördük, bir Kore halki hayrani olarak onlara çok tesekkür ediyorum. Iki ülkenin basinada kötü bir olay gelmemesini diliyorum.

Okurken insanin içi bir garip oluyor, diyecek bir sey bulamiyorum. Umarim bir gün Korea-Fans ailesi olarak Kore'ye gideriz. Konun çok güzeldi, çok tesekkürler bizlerle paylastigin için.
[Resim: 10sc2gh0ak2.jpg]
Ayni konu Trt'de "Sinirlar Ötesi" adli bir programda da aktarilmisti, birkaç ay önce. Yaptiklari yardim için sagolsunlar, her seyin karsilikli olmasi güzel. Sonuçta bizim yaptigimiz ödenebilir sey degil, can verdik onlar için. Tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi