yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿✿1. Korea-Fans Yaz Yarismalari / Kazananlar ✿✿
gerçekten çok eglenceli bir organizasyondu. sadece dereceye giren arkadaslarimizi degil, tüm katilanlari tebrik ediyorum, sonuçta katilmak da cesaret ister. Smile
Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyorum Alkis
Katilan tüm arkadaslara da tekrardan tesekkürler Smile
Geç kaldim biraz ama herkesi tebrik ederim. Onay
katilan tüm arkadaslara tesekkür ederiz biize bu güzel çalismlari sunduklari için Smile

kazanan arkadaslarida tebrik ederimSmile

basarilarainin hayatin her alaninda devam etmesini dilerim Smile
Song Ji Hyo Han Ji Min
Park Soo Ae Lee Yo Won
Jumong Denizler İmparatoru
Saraydaki Mücevher Muhteşem Kraliçe
Tarihi diziler için wallpaper yapmistim.Begenip oy vermissiniz,sagolun Smile
Herkesi tebrik ederim Smile
Kazanalari tebrik ediyorum..Smile Alkis Basarilarinizin devamini dilerim...Smile
Çok süper yaz yarismasiydi ben yeni oldugum halde çokk müthis eserlerineze rastladim Smile
herkes süperdi bütün herkesi tebrik ederim basarilarinizin devami gelir ins Smile
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
Masallah Asli ablacim girdigin yarismalarin çogunda 1. olmussun.Diger yarismalada da iyi derece yapmissin..Katilan herkese tesekkürler.Özelliklede Asli abla , Melisa abla ve Kezban' a bu yarismalari düzenledikleri için tesekkür ediyorum
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
hepinizi tebrik ediyorum tüm yarisanlari hepiniz bu isleri sevginizi katipta yapmissiniz böyle güzel isler ortaya koymussunuz bence hepiniz bu yarismaya katilarak birinci oldunuz çünkü bu ise o güzel duygularinizi katarak katilmissiniz hepinizi yürekten kutluyorum ve bu gibi yarismalarda yetenegi olan arkadaslara sizlerin örnek olmasini diliyorum.ayrica bu yarismayi düzenleyen arkadaslarada çok tesekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.ne iyi yaptinizda düzenlediniz bu yarismayi.bizlerde emek verilerek yapilan bu isleri tanima okuma dinleme ve izleme firsati edindik çok tesekkürler
Kazanan Arkadaslari tebrik ederim...basarilarinizin devamini dilerim...Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi