yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿✿1. Korea-Fans Yaz Yarismalari / Kazananlar ✿✿
arkadaslar o manzara resimlerini görünce içimde durduramadigim bir cosku büyüdüikçe büyüyor koreye birkez daha asik oldum sayenizde OnayOnayAlkisAlkisAlkisliyorum tüm emek verenleri
[Resim: 95267245.jpg]
bende herkesi tebrik ediyorum Smile herkes elinden geleni yapip güzel isler basarmis.
aynisi banada karaokede oldu ISIS'in sesini merak edenler vardi Biggrin dinlediklerinin ben oldugunu anlamayanlarda... Biggrin herkeze tesekkürler Biggrin
en güzel fotograf yarismasinda jangimin resmini göndermistim ummadigimdan fazla oy geldi tekrar sagolun arkadaslar xD
hersey güzel forumumuz için Gozlukgulmek

Kazanan arkadaslari tebrik ederim. Alkis
Hepiniz muhtesem çalismalar ortaya çikardiniz. Onay
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
tebirk ediyorum çok güzel geçti yarismalar emegi geçen herkese tesekkürler Alkis
Tebrikler.
Bende çizim yarismasina katilcaktim ancak yarismaya yollayacagim resimi yollamayi unuttum Biggrin (iyiki katilmamisim digerleri benden daha iyiydi Biggrin ) Kazanan arkadaslarimizi tebrik ediyorum.Her çalisma harikaydi ama malesef ki tek bir kisiyi seçmek zorundaydik Smile
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
hep ikinci olmusum yaa...
olsun 2.ci olmakta güzel...bende, yarismaya katilan ve iyi bir derece alan arkadaslari tebrik ediyorum..Abaza
Uzun süredir siteye giremiyordum çok özlemisim buralariSmile Siir yarismasinda ikinci olmusum daha yeni ögrendim. Bütün siirler çok güzeldi, herkesin yüregine saglik. Bütün kazananlari tebrik ediyorum. Hikaye yarismasi için de bir hikaye yazmistim. Format disi uzun oldugu için görevli arkadasim yarismaya ekleyemedi. Okumak isterseniz Burayi tiklayin LISANI-I SARANGHAE Hikayemin adi baya emek vermistim. Sizlerle paylasmak istedimSmile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
yarismalarin her biri birbirinden güzeldi katilan ve derece alan arkadaslarimizi en içten dileklerimle kutluyorum Smile
Birkaçina katilmayi düsünüyordum fakat hiçbirine katilamadim napalim bende oyumuzu eniyisine vermeye çalistik
[Resim: manas.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi