yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♥ 2010 Korea-Fans~Özel Konu ♥
[Resim: 62020mr5.gif]

Yeni yıl için herkes burada bulusuyor ! (●*∩_∩*●)
Yaptıgımız resim,şiir,yazı çalışmaları vs. 2010'da Korea-Fans için dileklerimizi burada paylaşıyoruz!~

Yeni yil için dileklerimiz neler acaba? (:

[Resim: 64252ki0.gif]

≈(◕◡◕)≈Korea-Fans için uzun ömürlü yıllar,Korea-Fans üyeleri için aydınlik yollar dilerim ^___^

2010 HOSGELDIN!..

[Resim: 20071218christmaswintercy4.jpg]

Tüm hayaller gerçek olsun ^^

Bütün kore-fans olmak üzere dünyadaki bizi duyan herkezin yeni yilini kutluyorum 2009'da yapilan hatalari 2010'da telafi etmek ve güzel mutlu ve hayallerinin gerçeklesdigi bir yil olmasini dilerim herkez adina. Opucuk

[Resim: hgkuk.png]

Dünya'nin En Tatli Noel Babasi Yeni yilinizi Kutluyor =)=)

Herkese Iyi Bir Yil Diliyorum =) Kore Askiyla Dopdolu 365 Gün =) Herkes Bu Yilda Kore'ye Gitsin xD

Umarim Hayatimizda Hep Güzel Anlarla Hatirlayacagimiz Bir Yil Olur =) Kimse Kimseye Küs Kalmasin =) Kimse Arkadaslarini Üzmesin ve Kimse Üzülmesin =) Hayat Üzülmek Için Çok Kisa =) Umarim Bu Yili Da Sag-Salim Tek Parça Halinde Atlatiriz Smile
...

TVXQ5
^^
güzel dilekleriniz umarim gerçeklesir ^__^

Korea-Fans'la nice uzun mutlu yillara..Smile
Song II Gook Ve Papatya

ben bütün kore severlerin yeni yilimizda tüm dileklerinin kabul olmasini ümit ediyorum sitemizin simdiki gibi güzel ve üyeler arasinda sevgi ile devamini diliyorum ve herkesin birgün koreyi görmesini diliyorumBiggrin

bu arada sinavlara girecek herkesin sinavlarinin iyi geçmesini ve gelecekte diledikleri mesleklerde ilerlemelerini huzur ve mutluluk içinde yasamalarini diliyorum ..

en önemli dilegim ise bütün sevenlerin kavusmasini ve ayrilmamasini huzur saglik için yasama devam etmelerini diliyorum..

anlayacaginiz çok sey diliyorum ama önemli olan dileklerin kabulüdür umarim herkesin mutlulugunu saglayacak dilekler kabul olur ve bu sayede kerdeslik,dostluk,aile ve ask baglari güçlenir..

herkese mutlu yillar dilerim hepinizi tüm korea fans ailesini sevdigimi ve mutlulugunu diledigimi yeniden söylemek istedimBiggrin

nice yillaraBiggrin
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Tüm Korea-Fans ailesinin yeniyilini kutluyorum..Umarim hep birlikte mutlu,huzurlu,saglikli,,,nice seneler geçiririz^^
Herkesin dilekleri kabul olsun~~2010 tüm Korea-Fans ailesi için kutlu olsun..Smile
AlkisAlkis
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Bana da bol Kim Jeong Hoon'lusundan bir yil olsun Insallah Smile
Hepimize basari,saglik,huzur,para ve tüm dilekleri fazlasiyla getirsin ^^
Korea-Fansa nice uzun yillar diliyorum~~

Bütün korea fans ailesinin yani yilini kutluyorum. Beraber nice koreli senelere Biggrin
즐거운 성탄절 되세요...^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi