yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea National University of Education
Korea National University of Education

[Resim: 29703892.jpg]

Üniversitenin müze bölümü, 1987 yılında açıldı. 5.000 emanetler eğitim, arkeoloji, tarih ile ilgili ve folklorkonulu eser bulunur. Kore'nin kültürel özellikleri geleneğin anlaşılmasına ve tarihe katkıda bulunur ve korur. Özellikle, müze önemli ölçüde eğitim ve toplama koruyarak kültürlerin akademik çalışmalara, katkıda bulundu ve kültürel emanetler sergileyen ve tamamen ulusal ruhu ve tarihin bağımsız felsefenin korudu.
Akademik çalışmalar için müze ulusal ve yurtdışında temel faaliyetleri şunlardır: 16 idame sergiler ve özel sergi, 17 akademik çalışmaları ve yüzey araştırmaları ve kazılar, 12 akademik seminer, 17 yayın ve akademik çalışmalar. Ayrıca, müze kültür alanı rollerini güçlendirmeye yönelik geleneksel kültürleri tanımak için, farklı program geliştirmiş ve gelişmiş ziyaretçiler müzede eğitim ve toplulukların etkinliklerine katılmak için veri kullanan sistemleri desteklemektir. Üniversitenin müze artık kültür ve eğitim yeri ve collegians ve toplum sakinlerine açık olacak.

. Müze toplama, saklama gibi birincil rol oynamaya devam edecektir ve malzeme sergisi kadar bir eğitim müzesi olarak yeniden doğmuş ve toplum hizmetleri için bir hoşluk sağlar.

Müze üç sergi salonundan olusur.
[Resim: 84889939.jpg]

[Resim: 34724764.jpg]

Adres:Korea National University of Education, San 7, Darak-ri, Gangnae-myeon, Cheongweon-gun, Chungbuk

Müzenin açık bulundugu saat:① Pazartesi ~ Cuma: 10:00 - 16:00 Cumartesi: 10:00-12:00
② Pazar, resmi tatil ve üniversite tatilse: Kapali

Telefon: 82+ 43-230-3820~3821

Faks: 82- 43-230-3968

E-mail:[email protected]

English

The museum of the university, opened in 1987, preserves some five thousand relics relevant to education, archeology, history, and folklore; and significantly contributes to the understanding of tradition and the history of cultural properties in Korea. In particular, the museum has significantly contributed to academic studies of education and cultures by collecting, preserving, and exhibiting cultural relics, and to the cultivation of a thoroughly national spirit and independent philosophy of history.
The main activities executed by the museum for academic studies nationally and abroad include: 16 exhibitions and special exhibitions, 17 academic surveys and surface surveys and excavations, 12 academic seminars, and 17 publications of academic studies. In addition, the museum has developed different programs for recognizing traditional cultures for enhancing the roles of cultural space, and enhanced supporting systems for visitors utilizing data at the museum to aggressively participate in the activities of education and communities. preservation, exhibition, and education of these educational materials. Further, the museum opens the materials kept at the museum to visitors, and any person can search the relics and view the data of the museum through the Internet. The museum will continue to play the primary roles of a museum such as collection, preservation, and exhibition of materials until it is reborn as an education museum, and provides a space for community services.
The museum consists of three exhibition halls

Address: Korea National University of Education, San 7, Dara-ri, Gangnam-myeon, Cheongweon-gun, Chungbuk

The museum Hours of Operation: ① Monday ~ Friday: 10:00 to 16:00 Saturday: 10:00 to 12:00
② Sunday, public holidays and university holiday to: Off

Phone: 82 + 43-230-3820 ~ 3821

Fax: 82 - 43-230-3968

E-mail: [email protected]

Çeviri : ben-goz
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~

[Resim: 91993650.jpg]

[Resim: 11981359.jpg]

[Resim: 57787014.jpg]

[Resim: 17305604.jpg]
Sevdan beni terketmedi~
[Resim: 56619093.jpg]

[Resim: 52477301.jpg]

[Resim: 68397764.jpg]

[Resim: 34544160.jpg]

[Resim: 19513386.jpg]
Sevdan beni terketmedi~
Müze önemli ölçüde eğitim ve toplama koruyarak kültürlerin akademik çalışmalara, katkıda bulunmuş ve kültürel emanetler sergileyen ve tamamen ulusal ruhu ve tarihin bağımsız felsefenin korumuş olması çok güzel zaten tüm Kore Üniversitelerinin temel prensibi bu.
Güzel bir tanıtım olmuş, teşekkürler Fatma abla. Smile
Eline sağlık. Smile
Güzel bir tanıtım müzede bulunan eserler güzelmiş, teşekkürler. Alkis
Faaliyeti yüksek olan bir müzeymiş. Gerçekten de böyle müzelerin yurtdışında faaliyetlere geçerek tanıtımının yapılması çok güzel. Alkis
Tanıtımın için teşekkürler abla. Smile
Teşekkürler eline sağlık. Biggrin
LeE MiN hO
Fatma abla, çok güzel bir tanıtım yapmışsın harika olmuş, emeğine sağlık.

TÜRKİYE ℂ⋆
Smile Çok güzel bir tanıtım olmuş emeğine sağlık Fatmacığım. .Alkis Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi