yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kyung Hee University 경희대학교
Kyung Hee University 경희대학교

[Resim: 1258475image21.jpg]

Yung Hee ana okulundan yüksek okullarina kadar uzayan çok yönlü egitim sistemine sahip olan özel bir üniversitedir.Ilk olarak iki yillik bir kolej olarak 1949 yilinda kurulan Kyung Hee Üniversitesi 1952 yilinda Seul kampüsünde dört yillik bir Üniversite kurdu.

1979 yillinda açilan Suwon kampüsünü 1984 yilinda açilan Kwangnung kampüsü izlemistir.

Kayitli Ögrenci Sayisi : 29.080
Lisans : 23.638
- Seul Kampüsü : 12.410
- Suwon Kampüsü : 11.228
Yüksek Lisans : 5.442
Üniversite Yönetimi :
- Kurucu Rektör : Dr.Young Seek Choue
- Baskan : Dr.Chungwon Choue
Kampüsler
- Seul : 245 dönüm
- Suwon : 510 dönüm, Seul'un 25 mil güneyinde
- Kwangnung (Baris Çalismalari Y.Lisans Enstitüsü) :
12 dönüm, Seul'un 25 mil kuzeyinde

ENGLISH

A private university, Kyung Hee has a comprehensive education system encompassing all grades from kindergarten to graduate school. Founded in 1949 as a two-year college, Kyung Hee established a four-year university at the Seoul Campus in 1952.
The Global Campus at Suwon opened in 1979, followed by the Kwangnung Campus in 1984.
Student Enrollment : 22,907

Undergraduate : 19,923

Graduate : 2,984

University Administration
- Chancellor-Founder: Dr. Young Seek Choue
- President: Dr. Inwon Choue

Three Campuses
- Seoul Campus: 245 acres
- Global Campus: 510 acres, 25 miles south of Seoul
- Kwangnung Campus (Graduate Institute of Peace Studies): 12 acres, 25 miles north of Seoul

[Resim: 1258489image21.jpg]

[Resim: 1258485image21.jpg]

[Resim: 1258487image21.jpg]

[Resim: 1258490image21.jpg]

( Bu bilgiyi bizlerle paylasan,Kim Sa Ran(Basak) arkadasimiza tesekkür ederiz)

Hilmi harikasin kardesim.
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
kiday baksi yazdı:( Bu bilgiyi bizlerle paylasan,Kim Sa Ran(Basak) arkadasimiza tesekkür ederiz)

Yardimci olabildiysem sizlere ne mutlu bana. Smile
gavsnia yazdı:Sorsam Türk okullarini bilmezsin tek tek ama masallah Kore okullarini ezberlemisiz nerden geliyo acaba bu yetenek. Biggrin

Lafin bana mi Zehra. Biggrin
Eger öyleyse sence nereden kaynaklaniyor olabilir bu ilgim. BiggrinBiggrinBiggrin
Bilgi için tesekkürler. Smile
YungHee Üniversitesi Tekvando bölümü dünyadaki en eski bölümlerden biridir. Bölüm 4 yillik bir lisans programindan olusur. Ögrenciler 4. derece siyah kusak ve Hakemlik sertifikasiyla mezun olurlar. Akademide, Ocak ayindan Hazirana kadar haftalik 30~35 ders saat, baslangiç seviyesinden uzmanlik seviyesine kadar olan tüm ögrencilere egitim programi uygulanir. Okul harcina teçhizat, yerlesim, yemek ve gezilerde dahildir.

Uluslararasi Tekvando akademisinin hedefi ögrencileri ve uzmanlari Tekvando dalinin her alaninda yetistirmek, tekvando felsefesini ve bilincini yayginlastirmaktir. Kyun Hee Üniversitesi Tekvando alaninda her zaman bir öncü olmustur. Uluslararasi standardi yükseltmekte liderlik rolünü üstlenmistir.1960 dan beri basarili bir Tekvando takimina sahip olan KyungHee Üniversitesi, 1983 de Korenin full-time Tekvando bölümünü açmistir. O zamandan beri basari üstüne basari kazanmistir. Üniversitenin basarilarini gözden geçirirsek KyungHee mezunlari 120 uluslararasi sampiyonluga katilmis 77 altin, 16 gümüs ve 15 bronz madalya almistir.

Bendende biraz bilgi...
Tesekkürler bilgi için. Smile
sky bence en iyisi
yani Seoul Korea ve YONSE üniversiteleri sky diye adlandirilmislar bas harfleri birlestirilerek bu 3 üniversite esas aliniliyor
bizdeki odtu ve bogaziçi üniversitelerinin gözde üniversite olmalari gibi
kyoung hee universitesi ise son 3 senedir asiri derecede yabanci ögrenci almakta özellikle kore savasina katilan gazilerin torunlarindan okuyan çok kisi var tabiiki de burslu
siralamada bence 5. sirada egitim açisindan kyoung hee üniversitesi
kampüsü çok güzel diyemem ama bi universiteye yakisacak bir kampüsü var
tek dezevantaji merkeze uzak kalmis olmasi seul merkeze metroyla 40 - 50 dakika sürüyor metro ile.
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
hube83 yazdı:sky bence en iyisi
yani Seoul Korea ve YONSE universiteleri sky die adlandirilmislar bas harfleri birlestirilerek
bu 3 universite esas aliniyor
bizdeki odtu ve bogazici universitelerinin gozde universite olmalari gibi
kyoung hee universitesi ise son 3 senedir asiri derecede yabanci ogrenci almakta
ozellikle kore savasina katilan gazilerin torunlerindan okuyan cok kisi var tabiiki de burslu
siralamada bence 5. sirada egitim acisindan kyoung hee univ
kampusu cok guzel diyemem ama bi unive yakisacak bi kampusu var
tek dezevantaji merkeze uzak kalmis olmasi seul merkeze metroyla 40 - 50 dakika suruyor metro ile

Siz Kore'de mi okuyorsunuz? Ayrica verdiginiz bilgiler için de tesekkürler.
Hakkınızı helal edin. ~
Kitaro yazdı:
hube83 yazdı:sky bence en iyisi
yani Seoul Korea ve YONSE universiteleri sky die adlandirilmislar bas harfleri birlestirilerek
bu 3 universite esas aliniyor
bizdeki odtu ve bogazici universitelerinin gozde universite olmalari gibi
kyoung hee universitesi ise son 3 senedir asiri derecede yabanci ogrenci almakta
ozellikle kore savasina katilan gazilerin torunlerindan okuyan cok kisi var tabiiki de burslu
siralamada bence 5. sirada egitim acisindan kyoung hee univ
kampusu cok guzel diyemem ama bi unive yakisacak bi kampusu var
tek dezevantaji merkeze uzak kalmis olmasi seul merkeze metroyla 40 - 50 dakika suruyor metro ile

Siz Kore'de mi okuyorsunuz?Ayr?a verdi?niz bilgiler i?n de te?kk?ler.:icon_angel_no2t:

Yok ben mezun oldum Yonse universitesinden 1 senelik dil kursuna gittim okulu bitirdim zaten Ankara universitesinde Kore dilinden mezun olmustum. ]]
O yuzden Yonse universitesinde dil kursundan 1 senede mezun oldum ve geri geldim.
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi